Toamna se numara premiile la Webstock Awards

Toamna se numara premiile la Webstock Awards
La Webstock particip cu bucurie in fiecare an dar la Webstock Awards am asistat o singura data.

Despre cea mai mare conferinta din Romania dedicata social media vom mai avem timp sa vorbim pana pe 30 Septembrie. Acum insist cu premiile Webstock deoarece suntem in plina perioada de inscriere a proiectelor iar deadline-ul este 1 Septembrie.

Inscrie-ti proiectul la Webstock Awards


Webstock Awards recompenseaza cele mai creative si inedite proiecte sau campanii in social media desfasurate in ultimul an in Romania.  E placut sa vezi cum munca ta este rasplatita cu un premiu, premiu care demonstreaza ca realizarea ta a fost apreciata de un juriu de specialitate si ca are sanse sa devina si mai cunoscuta prin intermediul Webstock.

Sunt mai multe categorii la care se pot inscrie proiectele, la fiecare dintre aceste categorii fiind premiate cele mai bune 3 proiecte:
Inscrierea proiectelor este gratuita in perioada 01 Iulie - 01 Septembrie. Pana pe 4 Septembrie se face preselectia de catre organizatorii de la Evensys urmand ca proiectele selectate sa fie apreciate de un juriu format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online. Jurizarea se face in perioada 8 - 21 Septembrie.

Proiecte premiate la Webstock


In fiecare an sunt nominalizate mai multe proiecte la fiecare categorie dar cele apreciate si premiate sunt proiectele creative si care ofera o experienta generala placuta si memorabila. Aprecierea proiectelor tine de mai multe criterii printre care se numara originalitatea, designul, structura, functionalitatea, relevanta si interactivitatea.
Gala Webstock Awards
Daca aveti sau stiti asemenea proiecte, abia astept sa le aplaudam la Gala Webstock Awards pe 30 Septembrie. Pana atunci va fac pofta cu atmosfera premiilor Webstock de la editia la care am fost prezent.

Spor!

Etichete: , , , ,