Victorie CSM Bucuresti si Romania

Victorie CSM Bucuresti si Romania
Am urmarit ieri ambele meciuri din semifinalele Final Four in Champions League la handbal si dintre cele 4 echipe CSM Bucuresti a fost singura care a stralucit si s-a desprins convingator.

Azi stralucirea de aur (Gullden) a luat ochii tuturor si CSM a dat golgetera Champions League, jucatoarea turneului si castigatoarea trofeului.
CSM Bucuresti campioana Europei la handbal
Dar diferenta intre locul 1 si locul 2 putea fi facuta de cativa milimeri :) Heidi Løke calca cu toata talpa pe semicerc, dar golul este validat. La noi, jucatoarea de la Gyor arunca, apoi cade pe aparatoarea noastra care era 2 mm cu un calcai pe semicerc. 7 metri au dat arbitrele nordice, dar cand am vazut ca dupa prelungiri s-a ajuns la 7 m am stiut ca nu mai au ce face arbitrele. 

La 2 mm de piciorul portaritei maghiare a dat gol Carmen Martin, tot cu 2 mm a aparat si Pesoa :)
Hai Romania!
Victorie imensa, bucurie imensa si o sala la fel de imensa si goala la final, in care se auzea doar bucuria noastra.
sala goala, bucuria noastra plina
Felicitari fetelor! Felicitari antrenorilor! Feliciari suporterilor!
Felicitari fetelor! Felicitari antrenorilor! Feliciari suporterilor!

P.S.
Poate invata si televiziunile sau sponsorii din Romania ceva din aceasta victorie. Intre turca penala si supra-mediatizata numita fotbal intern si handbalul feminin medaliat international la nivel de nationala si la nivel de club, poate ajunge si acest sport la 10% din timpul de emisie dedicat Stelei fotbalului sportului.

Nu spun asta acum la bucurie, e o durere mai veche nevindecata de televiziuni :(

Spor(t)!

Etichete: , , ,