Noptile amantilor - lansare la Craiova

Noptile amantilor - lansare la Craiova
Dupa Zilele amantilor urmeaza in mod natural Noptile amantilor :)

Daca in primavara visam la zile lungi si insorite, in toamna ne pregatim pentru nopti prelungite :) Si asa cum ziua se transforma-n noapte, asa se transforma si personajele din carte.

Amanta Cati devine sotie, sotia Teo devine amanta, iar Mircea, amantul insurat, are un parcurs neasteptat.

Neasteptate sunt si transformarile personajelor secundare, care incep sa se contureze sub forme nebanuite. Nelu isi descopera latura paterna, Cami isi creste copilul iar mototolul Epaminonda (Epicur, pour les connaisseurs) perversereaza spre un personaj complet diferit.

Si cand totul parea ca se linisteste, Corina Ozon mai adauga un pic de neprevazut si termina cartea exact cand sa te gandesti la viitorul volum :)

Ati putea crede ca in locul noptilor ar putea fi orice: ideile amantilor, sansele amantilor, intamplarile amantilor, amintirile amantilor, preferintele amantilor s.a.m.d. Dar cartea chiar are legatura cu noptile. Mircea sta mai mult timp la Cati, Teo petrece cateva nopti ciudate, Teo si Mircea merg la un blind dinner, amantii petrec mai multe nopti impreuna si totul se pierde-n noapte la final.

Daca ati pierdut lansarea Zilelor amantilor si posibilitatea de a o cunoaste pe Corina Ozon, vedeti cum faceti sa nu ratati si Noptile amantilor. Ati regreta ca dupa o amanta pierduta :)
Corina Ozon - lansare Zilele amantilor la Craiova
Evenimentul se va intampla Duminica, 20 Septembrie, ora 18:00 la Casa de Cultura Traian Demetrescu.

Spor lansat!

Etichete: , ,