Dupa 2 saptamani de pauza de la
Miercurea fara carne, revin in forta cu un meniu natural si sanatos. In
vacanta din Thassos m-am bucurat de multe bunatati cu carne (caracatita, lamb chops, peste, musaca, scoici saganaki, calamar s.a.) si desi am facut mai multa miscare decat de obicei, faptul ca am mancat seara tarziu s-a vazut la intoarcere si la cantar.
Revin asadar si din vacanta dar si la obiceiurile sanatoase legate de dieta, ore si mesele fara carne :)
Pentru de dimineata am avut oua fierte, rosii si paine toate de la tara si branza de capra din Thassos.
La pranz m-am bucurat de o salata de rosii cu ceapa verde si rosie acompaniata de masline de Thassos si patrunjel romanesc. Salatate ca-i mai buna decat toate :)
Seara (inainte de ora 18:00) mi-am pregatit dovlecei copti pe care am pus brana de capra, sos de rosii basilico si condimente.
Pofta buna fara carne!
P.S.
N-am zis nimic de dulce, desi am bagat o patratica de ciocolata de dimineata. Insa va poftesc la Raluca pe blog pentru o reteta de
inghetata de roscove.
Etichete: dieta, miercurea fara carne, salatate, sanatate