Hai Romania! Hai SCM Craiova!

Hai Romania! Hai SCM Craiova!
sursa foto
Dupa meciul amical Romania - Spania urmaream ieri Norvegia - Franta si m-am bucurat s-o vad pe "craioveanca" Laurisa Landre marcand pentru nationala Frantei. Cum spuneam, meciuri de pregatire, ca si ale Romaniei, mai e un pic si vom vedea adevaratele echipe la Olimpiada.
Laurisa Landre
Dar pana atunci sa revenim la SCM Craiova pe ale carei componente le-am vazut in ultimul timp doar la loturile nationale de handbal feminin, medaliate cu argint la CM Universitar sau cu bronz la CM de tineret.

9 plecari de la SCM Craiova


Fata de echipa cu care am terminat pe locul 7 in campionat, au plecat cele 2 sarboaice cu nume identic, Jelena Zivkovic, urmate de Catalina Cioaric, Maria Gavrila, Ana Maria Horobet, Alexandra Iovanescu, Diana Petrescu, Cristina Florica si Alexandra Georgescu (imprumutata). Imi pare rau ca nu s-a gasit o solutie pentru un cuplu de antrenori Burcea - Gogirla si Simona Gogirla si-a reziliat contractul. Respect pentru munca depusa la Craiova si spor in continuare, atat pentru Simona cat si pentru fostele jucatoare!

7 handbaliste si-au prelungit contractele


M-am bucurat sa vad ca 7 dintre handbalistele de baza continua cu SCM Craiova, ceea ce confera stabilitate si omogenitate lotului.

Felicitari Mirela Pasca, Andreea Ianasi, Carmen Ilie-Selaru, Laurisa Landre, Carmen Ilie Selaru, Daniela Babeanu si Ana Maria Ticu (Apipie)! Nu va speriati, n-au ramas singure la SCM Craiova, dar formeaza nucleul langa care se vor obisnui cu atmosfera de la Craiova ultimele achizitii.

9 achizitii la SCM Craiova


Au plecat 9 jucatoare, au venit tot 9, asa ca in noua editie de campionat ne vom obisnui cu o formula noua :)
Langa cele 3 romance si jumatate
vor juca mai multe jucatoare din strainatate.

Daca eram obisnuiti cu numele Yuliya din sezoanele in care Yuliya Snopova juca la Craiova, acum pe langa portarita de la U20 o vom mai avea si pe Yuliya Zaremba (Rapid Bucuresti), 28 ani, inter dreapta.

In locul celor 2 Jelene care au plecat au fost propuse 2 jucatoare din acelasi spatiu geografic si cu acelasi prenume:
carora li se adauga extrema-dreapta a nationalei Serbiei, Zeljka NIKOLIC – 12.07.1991, Priboj (Serbia), 1,64 m, care a mai jucat la Z.R.K. Buducnost si Ringkobing Handbold Danemarca.

Pe postul de pivot, alaturi de Laurisa Landre va evolua Yaroslava BURLACHENKO (Kiev – Ucraina), 1,79 m, care a mai jucat in campionatul nostru la Danubius Galati. si are 3 jocuri in nationala Ucrainei.

August in Brazilia si-n Prazilia ;)


Daca inceputul lunii August ne va tine cu ochii lipiti de televizoare si cu pumnii stransi pentru nationala de handbal a Romaniei in grupa de foc de la Rio, la final de luna vom avea ocazia sa le vedem jucand impreuna pe noile coechipiere de la SCM Craiova.

Intre 19 si 21 August SCM Craiova va juca un turneu de verificare in Sala Polivalenta Craiova alaturi de H.C.M. Râmnicu Vâlcea, H.C. Dunarea Braila si C.S.U. Danubius Galati.

Hai Romania! Hai SCM Craiova!

Etichete: , ,