Hai la Photo Laundry 3.0 in Craiova!

Hai la Photo Laundry 3.0 in Craiova!
Ziua Internationala a Prieteniei se sarbatoreste in fiecare an pe 30 Iulie. In Craiova prietenia se sarbatoreste cu o expozitie si schimb de fotografii, eveniment organizat de UN Youth - filiala Craiova.

Evenimentul se numeste Photo Laundry 3.0 si daca va place ideea va invit sa va inscrieti si sa va chemati si prietenii.

Ce inseamna Photo Laundry?


Am participat la o editie Photo Laundry la Craiova asa ca pot sa va spun despre ce este vorba.
Photo Laundry la Craiova
Sunt puse pe sfoara mai multe fotografii, ca intr-o uscatorie de rufe, iar participantii la eveniment trebuie sa aduca fotografii pe care le lasa pe sarma in locul celor pe care le iau. Adica este si expozitie constituita de fotografiile (ex)puse pe sarma dar si schimb de fotografii.


Photo Laundry prietenesc la Craiova


Avand in vedere ca in 2016 Photo Laundry coincide cu Ziua Internatioanal a Prieteniei, fotografiile acceptate la aceasta editie vor avea ca tema prietenia. Este o tematica foarte ofertanta pentru ca de obicei, atunci cand facem fotografii, suntem inconjurati de prieteni.

Nu cred ca o editie cu selfie-uri ar avea acelasi succes dar pana la proba contrara vom vedem ce se va intampla Sambata, 30 Iulie 2016 in intervalul 18:00 - 20:00 pe Esplanada Teatrului National Marin Sorescu.

Bloggerii craioveni sprijina Photo Laundry


Daca ati vazut ASBO - Asociatia Bloggerilor Olteni  pe afisul oficial trebuie sa stiti ca bloggerii craioveni sprijina evenimentul si vor participa activ alaturi de ONG-urile partenere. Nu este singura data cand suntem alaturi de Asociatia Tineretul ONU - filiala Craiova, un alt eveniment in care am folosit fotografiile personale fiind Zer0 Discriminare.
Bloggerii craioveni si Tineretul ONU Craiova
Spor prietenesc!

Etichete: , , , ,