Turneul Scoala Flanco vine la Craiova

Turneul Scoala Flanco la Craiova
De cate ori vedeam astfel de ispravi cu Scoala Flanco prin Bucuresti, ma gandeam cu amaraciune ca nu se "intampla" si la Craiova. Iar cand am vazut ca o blogolteanca de-a noastra a fost la Bucuresti ca sa participe la un astfel de curs, ma gandeam ca asta e singura solutie.

Iata insa ca Turneul Scoala Flanco poposeste in perioada 21-24 Iunie in Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

In Craiova "scolarizarea" va avea loc pe 21 Iunie intre orele 10:00 si 16:00 intr-o sala de curs tehnologizata, special amenajata in magazinul Flanco din Auchan Craiovita (Str. Severinului). Sunt 25 de locuri la Scoala Flanco, daca sunteti tineri si pasionati de online tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pana pe 14 Iunie si sa-i convingeti pe cei 3 specialisti ca va meritati locul la cursurile gratuite.

Pe 16 Iunie se anunta cei 25 de participanti, abia astept sa particip deoarece este vorba despre cursuri despre Content Creation si Storytelling, The Business of Blogging si Personal Branding sustinute de specialisti in jurnalism, PR si blogging - Cristina Bazavan, Sorana Savu si Cristian China Birta.

Pe Cristina Bazavan am apreciat-o la Webstock si cu ocazia altor conferinte in Bucuresti, pe Sorana Savu abia astept s-o cunosc iar Chinezu a fost ultima data in Banie cu ocazia conferintei Craiova2Online (si cred ca revine cu placere).

Bloggerii din Craiova sunt invitati sa se inscrie la Scoala Flanco dar si sa-si informeze cititorii despre aceste cursuri gratuite, participand la campania  Blogal Initiative Craiova soldata cu premii in carti, ca tot vorbim de scoala.

Pentru cei care nu i-au mai ascultat pana acum pe cei 3 speakeri este o ocazie 3 in 1 care nu trebuie ratata. Pe langa informatii utile si raspunsuri la intrebari cei 25 de participanti vor mai avea parte de diverse surprize si de premii pe masura implicarii lor la cursuri.

Spor participator!

Etichete: , , , , ,