Fete de la Musique 2016 la Craiova

Fete de la Musique 2016 la Craiova
Fete de la Musique a pornit din Franta dupa ce in 1982 un sondaj a scos la iveala ca multi dintre tineri canta (instrumental sau vocal) iar manifestarile organizate pana atunci ii excludeau dintre participanti.

Fete de la Musique este conceputa ca o mare manifestare populara care permite tuturor sa se exprime si sa se faca cunoscuti, indiferent de genul muzical.
Marcel Proust despre muzica
Fete de la Musique se desfasoara pe 21 Iunie, in ziua cea mai lunga din emisfera nordica, fiind un eveniment raspandit in toata lumea.

Pana cand este actualizata lista internationala de mai sus cu manifestarile din Romania am sa va spun ca Sarbatoarea Muzicii - Fete de la Musique se desfasoara la Craiova sub sloganul "Faites de la musique à l'Alliance Française de Craiova".

Alianta Franceza Craiova sarbatoreste muzica Marti, 21 Iunie 2016, incepand de la ora 17:00 la sediul din Centrul Vechi, Str. Romain Rolland nr 7. 

Singuri sau in grup, aveti ocazia sa impartasiti cu cei prezenti pasiunea voastra pentru muzica. Sunt acceptate toate stilurile muzicale dar pentru a face parte din programul oficial este necesar sa contactati Alianta Franceza Craiova prin e-mail la alliancefrancaisecraiova@yahoo.fr sau prin telefon la 0787 886 150 (Elena Traila).

Spor incantator!

Etichete: , , ,