Am fost la 11even Experiences 2016

Am fost la 11even Experiences 2016
Asa cum v-am spus, am fost din nou la 11even Experiences dar nu singur ci alaturi de bloggeri, prieteni si cunoscuti din editiile anterioare.

Ca sa va faceti o imagine vizuala asupra evenimentului aveti aici mai multe fotografii de la 11even dar am sa spun si cateva idei retinute de la fiecare speaker. Iulian Tanase a deschis "balul" spunandu-ne cateva cuvinte despre JCI.
Iulian Tanase
Edi Alexandrescu ne-a vorbit despre evolutia sa profesionala, amintind cateva ingrediente: Liceul Traian Vuia, Colegiul Elena Cuza, Olimpiada de Informatica, Facultatea de Automatizari si Calculatoare, Fitness, proteine si afaceri :)
Edi Alexandrescu
Nicoleta Mihai ne-a vorbit despre antreprenoriatul cultural si despre educatia timpului liber prin muzica. A exemplificat cu proiectele "Fii impresar! Promoveaza-ti talentul", "Muzica ne uneste" si "Caravana muzicala".
Nicoleta Mihai
Laurentiu Tudor, actor independent ne-a vorbit despre teatrul de improvizatie ca o insiruire de rasturnari de situatie. Ne-a si exemplificat alaturi cativa colegi de la trupa On the SPOT.
Laurentiu Tudor
Andrei Ilie se gandea in copilarie sa se faca avocat sau cel putin profesor. A ajuns medic stomatolog dupa ce a fost indrumat de un prieten iar acum este implicat in Scoala de valori si in proiecte gen "Adopta un liceu" in care educatia non-formala este esentiala.
Andrei Ilie
Tania Levcenco ne-a povestit despre perioada in care a fost redactor sef la Terra Sat si cum a ajuns cu echipa de filmare alaturi de primii militari ajunsi in Afganistan. Aventura in Afganistan a inceput cu ingrediente obligatorii (pasapoarte, vaccinari anti-malarie, asigurari medicale) si s-a terminat in postura de Mos Craciun pentru craiovenii care o cunoscusera ca jurnalist. A filmat momente si urari ale militarilor craioveni pentru cei de acasa si s-a intors cu un sac de campanie plin de scrisori, jucarii si amintiri pentru familiile militarilor.
Tania Levcenco
Gheorghe Tamas ne-a povestit cum a ajuns pilot de incercare, desi initial era interesat de medicina militara. In 1979 a ajung la centrul de incercari in zbor de la Craiova si ne-a povestit cateva experiente si patanii inerente.
Gheorghe Tamas
Aura Claudia Stan ne-a vorbit despre satisfactiile pe care i le aduce munca in cadrul Teach for Romania. De la Aura am retinut un indemn: sa cautam permanent.
Aura Claudia Stan
Pe Madalin Frunza il cunosteam deja, dar tot am retinut de la el un lucru nou: Tuturor ne place sa facem cumparaturi dar nu ne place sa ni se vanda ceva".
Madalin Frunza
Mihai Oreviceanu a avut un mesaj atat de inedit incat nici sa-i fac poza n-am reusit. L-am prins in fotografia de grup cu speakerii si am retinut ca este antreprenor din 2003. Imediat dupa facultate s-a implicat in domeniul colectarii deseurilor reciclabile.
Mihai Oreviceanu in poza de grup
Mihaela Udristoiu ne-a spus ca dupa 21 de ani de experienta in educatie a ajuns la concluzia ca educatia nu este ieftina deloc si nu este doar responsabilitatea statului.
Mihaela Udristoiu
Radu Dascalul ne-a povestit despre studiile militare pe care le-a dus la bun sfarsit. A renuntat la o cariera pentru a incepe cea mai frumoasa carte de vizita a Romaniei in cadrul proiectului Zig Zag. Ne-a dat un sfat complicat de simplu: Sa descoperim Romania din interior spre exterior!
Radu Dascalul
Spor!

Etichete: , , ,