Tablou de sferturi si de pus in rama

Tablou de sferturi si de pus in rama
Ieri am aplaudat-o pe Irina Begu in victoria muncita cu McHale, iar pe Simona Halep am urmarit-o pana la 3-3 in setul doi.

Meci foarte greu pentru Irina, cu revenire dupa un prim set pierdut la mustata si cu mult efort depus dar cu o perseverenta care merita recompensata.
victorie Irina Begu
M-am bucurat nespus toate cele 4 victorii romanesti la tenis si chiar daca in selectia de Highlights WTA sunt alese doar jucatoarele cunoscute,



pentru noi toate highlight-urile au fost made in RO.

Am revazut rezumatul meciului dintre Simona Halep si Timea Bacsinszky, iar urarea in limba romana de la finalul meciului merita toata admiratia "Bun jucat, doresc bafta".



Daca dinspre Simona Halep si Irina Begu veneau in mod normal sperantele romanesti, adevaratele sclipiri ale zilei de ieri au fost insa Sorana Cîrstea (victorie cu Siegemund) si Patricia Tig (victorie cu Keys), iar sferturile de la Madrid cu 4 romance pe tablou sunt... de pus in rama.

Si pentru ca azi vom avea un Head2Head de nota 10, sa le revedem pe Irina Begu si Simona Halep in urma cu 10 ani.



Felicitari fetelor, indiferent de rezultatul din sferturi merita sa vedem partea plina a paharului si cel putin o romanca in semifinale.

Spuneam mai demult ca exemplul invingatorilor e molipsitor dar iata ca tabloul romanesc de la Madrid n-a aparut intr-un moment in care Simona Halep castiga trofeu dupa trofeu ci intr-o perioada in care foamea de rezultate isi arata roadele.

Hai Romania!

Etichete: , , , , , ,