Centrul Polonez - 2 ani la Craiova

Centrul Polonez - 2 ani la Craiova
La aniversarea unui an de activitate a Centrului Cultural Polonez din Craiova am postat pe blog un interviu cu Magdalena Filary, coordonatoarea centrului.

De atunci s-au mai "intamplat" multe actiuni "poltenesti" in Craiova, asa ca am actualizat interviul de mai sus cu evenimentele la care am participat.
Magdalena Filary - Centrul Cultural Polonez Craiova
Si asa, din eveniment in eveniment, Centrul de Limba si Cultura Poloneza din Craiova implineste 2 ani de activitate. Momentul va fi marcat, cum se putea altfel, printr-un eveniment la Universitatea din Craiova, cu participarea E.S. Dl Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România.

A devenit deja o traditie ca evenimentele Centrului Cultural Polonez sa fie marcate prin expozitii, dar de data aceasta va fi vernisata o expozitie de pictura a dr. Anna Borcz de la Universitatea de Ştiințe ale Naturii din Wrocław, Polonia.
Expozitie de pictura Anna Borcz
Pe langa luarile de cuvant ale invitatilor ne vom mai bucura de un moment muzical si de un film cu activitatea Centrului Polonez in Craiova. Va asteptam in Holul Central al Universitătii din Craiova, Marti, 24 Mai intre orele 11:00 si 12:00.

Spor participator!

Etichete: ,