Victorie la 10 puncte, bucurie dubla

Victorie la 10 puncte, bucurie dubla
Asa cum anticipam, ieri am avut parte de bucurie dubla de la handbal si de la volei.

Mai intai fetele de la SCM Craiova ne-au daruit o calificare in sferturile Cupei Romaniei, invingand la 10 puncte diferenta in fata handbalistelor de la U Cluj.
scor final
Au fost 2 reprize diferite, in prima parte meciul fiind foarte echilibrat.
scor la pauza
In repriza secunda fetele noastre s-au dezlantuit in fata unei echipe reduse numeric pe banca de rezerve si redusa la tacere in fata scorului final: SCM Craiova 35 - U Cluj 25.

Apararea a functionat mai bine, Mirela Pasca a inchis poarta excelent iar in atac n-au mai fost atatea ratari ca in alte meciuri.

Ana Maria Horobet a inscris cele mai multe goluri pentru Craiova (7), insa din pacate s-a accidentat si a fost scoasa pe brate de pe teren. Sa speram ca nu avem parte de inca o accidentare grava dupa nefericita serie cu Ana Apipie, Andreea Ianasi si Carmen Ilie.
felicitari fetelor
Felicitari fetelor pentru angajamanet, felicitari Simona Gogirla pentru strategie si time-out-urile inspirate. Bafta la tragerea la sorti pentru sferturi si speram ca vom avea sansa sa va mai aplaudam acasa si la urmatoarele meciuri.

Cel mai frumos moment al serii a fost acela cand handbalistele victorioase in Cupa au batut cupa cu voleibalistii craioveni, campioni ai Romaniei.
handbalistele bat Cupa cu campionii de la volei
S-a facut trecerea la bucuria dubla, baietii venind direct de la Zalau in Sala Polivalenta din Craiova pentru a prezenta suporterilor trofeul.
SCM U Craiova - campioana Romaniei la volei
Astfel de momente sa tot traim, sper ca exemplul de la volei sa se transmita spre handbal si basket iar lumea sa vina cu drag la sport.
felicitari campionilor
Pana la urmatoarele meciuri in Polivalenta va las cu imagini de la handbal si cu bucuria voleibalistica.

Hai Craiova!

Etichete: , , , , , ,