Primul meci, prima victorie! Spor!

Primul meci, prima victorie! Spor!
Baietii nostri au avut o partida grea cu Zalaul, au intrat mai greu in meci dar au intors scorul de la 0 - 1 la 3 - 1. A fost o prima intalnire #cudetoate, de la rasturani de scor la momente speciale.

In pauza a fost tombola, iar castigatoarea a plecat acasa cu o minge de volei pe care erau toate autografele jucatorilor de la SCM U Craiova.
tombola cu minge de volei
Majoretele nu ne-au lasat sa ne plictisim, ocupand terenul imediat ce meciul era oprit.
majorete alb-albastre
O trupa de dansuri ne-a incantat pe ritmuri moderne in pauza.
ritmuri moderne in pauza
Dar sa revenim la spectacolul principal, deoarece pentru asta au ajuns in Sala Polivalenta circa 2000 de craioveni. 
public numeros
Si blogosfera a fost detul de bine reprezentata, cu 3 dintre blogolteni intalnindu-ma in partea de sala in care am stat eu.
Primul set a revenit Zalaului, 23 - 25, dupa o intrecere echilibrata, in care craiovenii s-au incalzit mai greu. Cred ca a contat si faptul ca, invingand in minim de seturi in semifinale, n-au fost la fel de incalziti ca zalauanii, care au jucat 5 seturi semifinale si set decisiv.

Urmatoarele 2 seturi au fost castigate de craioveni cu acelasi scor, 25 - 19, baietii nostri amintindu-si ca au terminat pe primul loc in clasament.

Setul cu numarul 4 a inceput cu zalauanii la conducere, pana cand SCM U Craiova a egalat la 17 si a preluat initiativa. S-a vazut din plin revenirea lui Laurentiu Lica, de neoprit in ultimul set. A fost un set foarte echilibrat, la fel ca primul, cu diferenta ca de data asta au castigat craiovenii.
Craiova 3 - Zalau 1
Este doar prima batalie dintr-o serie de 5, urmatorul meci fiind tot la Craiova, azi, 18 Aprilie de la ora 20:00 in Sala Polivalenta. Pana atunci insa va las cu mai multe imagini din primul meci.

Hai Craiova!

Etichete: , , , ,