Hello Baby Expo la Craiova, editia I-a

Hello Baby Expo la Craiova, editia I-a
Am avut ocazia sa vad centrul multifunctional si in calitate de organizator la Cupa Katamis dar si in calitate de vizitator la Targul de Turism al Olteniei.

Ma bucur sa observa ca incet-incet Centrul Multifunctional Craiova devine un loc de referinta al orasului si ca apar din ce in ce mai multe targuri. Targul de Turism al Olteniei a fost la prima editie, la fel este si Targul Hello Expo Baby si cred ca nu se vor termina aici debuturile.
Hello Expo Baby la Centrul Multifunctional Craiova
Pana la urmatoarea prima editie a unui alt eveniment, sa spunem ca Hello Expo Baby este un targ pentru copii si părinti.

Este vorba despre un targ cu vanzare, care aduce in acelasi loc produse de igienă si cosmetice gravide, bănci de celule stem, servicii medicale pentru gravide, puericultură mare si mică, îmbrăcăminte si încăltăminte, produse pentru evenimente speciale, studiouri foto, jocuri si jucării,
servicii educationale, edituri si librării, servicii medicale, servicii de entertainment, alimentatie, cadouri tematice, servicii bancare si asigurări si fundatii umanitare.

Targul se va desfăsura la Centrul Multifunctional Craiova in weekendul 22-24 Aprilie 2016 între orele 10:00 si 18:00 si pe langa posibilitatea de shopping aduce vizitatorilor posibilitatea participarii la prezentari ale unor specialisti in domeniu, momente artistice si oferte exclusive sau reduceri speciale la servicii si produse dedicate copiilor si părintilor.

Dupa parerea mea este un targ deschis tututor, indiferent de varsta. Daca nu sunteti inca parinti, cu siguranta aveti prieteni care au copii si va intrebati ce cadouri ar trebui sa le luati. Daca sunteti parinti cu experienta, s-au schimbat vremurile cand copiii vostri erau bebelusi, azi oferta in domeniu fiind mult mai mare. In acest sens, cred ca sectiunile pentru evenimente speciale, studiouri foto, jocuri si jucării,
servicii educationale si cadouri tematice vor fi printre preferatele mele la acest targ.

Sunt bucuros sa vad ca nici sportul si miscarea n-au fost uitate, asa cum se poate observa in prezentarea Hello Expo Baby.



Spor!

Etichete: , ,