Craiova2Online 2016, editia a III-a

Craiova2Online 2016, editia a III-a
In Saptamana Altfel, Marti, 19 Aprilie de la ora 10:00, Craiova2Online ii conecteaza la blogosfera pe toti cei interesati de blogging si bloggeri.

A treia editie a conferintei Craiova2Online aduce in fata elevilor si studentilor bloggeri de toate varstele: elevi, studenti, absolventi, bloggeri de nisa, bloggeri profesionisti si un blogger surpriza.
Conferinta Craiova2Online 2016 va fi gazduita de Salonul Medieval al Casei de Cultura Traian Demetrescu, la eveniment fiind asteptati elevi, studenti, profesori, reprezentanti ai ONG-urilor si presei, antreprenori si nu in ultimul rand bloggerii :)

Incepem lista speakerilor cu o bloggerita din clasa a IX-a de la Colegiul Fratii Buzesti. Victoria Deliu ne va povesti ce inseamna bloggingul pentru ea si cum a inceput sa scrie pe blog.

Roxana Stiubei, studenta in anul I la Facultatea de Litere - specializarea Jurnalism, va continua cu experienta proprie despre blogging si cu activitatile la care a luat parte alaturi de blogosfera din Craiova.

Urmeaza Cristian Florea, #casastiti cu ce se mananca beneficiile pentru bloggeri in cadrul platformei Blogal Initiative. Cristian Florea este in topul celor mai influente bloguri generaliste din Romania asa ca va invit sa-i puneti intrebari pentru a afla informatii interesante direct de la sursa.

Intrebari se pot adresa fiecarui speaker, existand o perioada dedicata la finalul fiecarei prezentari.

Dupa incursiunea in lumea concursurilor pentru bloggeri, Dana Ilie nu ne va vorbi despre blogul propriu ci despre blogurile de nisa, ea indreptandu-se spre turism cu un blog si cu un site :)

Pentru al treilea an la rand aflat pe primul loc in Topul bloggerilor cu care colaboreaza agentiile si companiile dar si pentru al treilea an la Craiova2Onnline, Cristian China Birta ne va dezvalui ce inseamna o agentie Social Media specializata in actiuni care privesc/implica bloggerii si ce provocari mai pregatesc la Kooperativa 2.0.

Chinezu, asa cum este cunoscut in lumea online, este blogger si antreprenor online, speaker, trainer, consultant si chiar realizator al unei emisiuni TV. Cu peste 11 000 de articole publicate pe blog, Chinezu este persoana de la care poti cere un sfat daca te intereseaza blogosfera si lumea online.

L-am lasat la final bloggerul pe bloggerul surpriza al conferintei Craiova2Online. Pentru ca este surpriza, numele lui este... Unexpected Blogger :) Veti fi uimiti sa vedeti ca pe langa profesie si pasiuni, in viata bloggerului surpriza isi face loc si bloggingul. El ne va povesti cum reuseste sa armonizeze jobul, hobby-ul si blogosfera dar si ce satisfactii ii aduce acest trio :)

Daca n-ati mai fost pana acum la Craiova2Online, in primul link din articol gasiti prezentarile speakerilor de anul trecut iar la mine pe blog povestea Craiova2Online 2015.
Spor participator!

Etichete: , , , ,