Spitalul Copiilor, alergare promitatoare

Spitalul Copiilor - alergare promitatoare
Anul trecut pe vremea asta nici nu stiam despre alergarile pentru Spitalul Copiilor. Acum in Martie, la prima alergare din 2016, am inceput cu numar record de participanti si implicit cu mai multi bani donati.

Am fost peste 40 de persoane iar suma donata la Craiova a fost de 603 lei.
Hai la alergare
Multumesc tuturor participantilor, i-am regasit pe colegii de alergare din Decembrie dar si persoane noi, vechi colegi de serviciu sau de liceu, bloggeri mai noi sau mai vechi si multa flexibilitate.

A fost flexibilitate la alergare, unii au alergat o tura, altii doua sau mai multe,
inca o tura
unii au mers, dar a fost flexibilitate si la donatii. Fiecare a donat cat a considerat pornind de la 1 leu, important este ca am pornit anul bine.

Au fost si copii, am avut si un alergator 4 x 4,
alergator 4 x 4
am avut persoane care au ramas cu bagajele si am avut si o echipa de filmare, astfel incat sa ne vede in imagini zilele urmatoare. Peste toate, dupa ziua ploioasa si mohorata de ieri, azi a fost o zi luminoasa din toate punctele de vedere.

S-a alergat cu spor si in alte orase din tara, abia astept sa vad la ce suma sa ajuns cu donatiile la nivel national. Ne revedem in Gradina Botanica in prima Sambata din Aprilie, pana atunci va doresc spor(t) in toate si va las cu mai multe imagini de azi.

Spor alergator!

Etichete: , , ,