JCI Mixer Business Networking Event

JCI Mixer Business Networking Event
Aseara am fost pentru prima data la un eveniment Business Networking Event, desi la un eveniment business organizat de JCI Craiova mai participasem.

Daca atunci a fost vorba despre Business pe biciclete,
Business pe biciclete
acum a fost vorba despre JCI Mixer, la randul sau impartit in 2 evenimente. Academia de Training sustinută de Cristian Toaxen si Business Networking Event, partea de business la care am luat parte si despre care raportez corespunzator :) 

Factori comuni ai celor 2 evenimente au fost JCI Craiova, Iulian Tanase si... ploaia :) De cate ori organizeaza Iulian un eveniment JCI... hop si ploaia. Cred ca ar trebui sa renuntam la traditiile de invocare a ploii gen Caloian sau paparude si sa mergem pe mana lui Iulian Tanase ca sa ne ude... din belsug :)
Iulian Tanase
Iulian Tanase - vicepresedinte JCI Romania ne-a explicat desfasurarea evenimentului si a spus cateva cuvinte despre JCI., pentru cei care inca n-au aflat sau n-au participat inca la un eveniment organizat de JCI in Craiova (mai exista astfel de persoane?). 
Skype cu Marcello Pauw
In prima parte am intrat in legatura online cu Marcello Pauw, primul General Manager la Hotel Ramada Plaza Craiova. Prin Skype din Olanda, Marcello ne-a povestit despre experienta lui in JCI si despre o campanie de fundraising mai "altfel".



A vorbit apoi despre experienta din Craiova, raspunzand intrebarilor din sala si indemnandu-ne sa profitam de oportunitatile de crestere care exista in orasul nostru si in Romania.
Stefan Voinea despre Fundatia Gazeta de Sud
Stefan Voinea - directorul Gazeta de Sud a vorbit despre Fundatia Gazeta de Sud si despre invataturile trase in urma experientelor cu campaniile umanitare.

Dupa cele 2 interventii ale speakerilor am trecut la modul practic spre sesiunea de Business Networking Event.
Business Networking Event
Fiind un eveniment care facilitează întalnirea oamenilor de afaceri din comunitate, fiecare participant a avut la dispozitie 2 minute ca sa-si prezinte afacerea, sa inteleaga afacerea partenerului de discutie si sa gaseasca posibilitati de colaborare.

Blogosfera craioveana a fost reprezentata la ambele evenimente. Despre Academia de Training sper sa gasiti detalii la Cristian Toaxen pe blog, eu v-am povestit ce s-a intamplat la evenimentul de business. Sper ca au fost intalniri utile pentru fiecare, pana la editia urmatoare va las cu mai multe imagini edificatoare.

Spor in continuare!

Etichete: , , , ,