Simon Boccanegra - Opera din Craiova

Simon Boccanegra - Opera din Craiova
Opera Romana Craiova ne propune in aceasta saptamana o premiera semnata de Giuseppe Verdi. Este vorba despre opera Simon Boccanegra iar distributia spectacolului este una de exceptie, inlcluzand nume din Cehia, Georgia, Grecia si Romania. Daca mai adaugam faptul ca regia artistica este semnata de Plamen Kartaloff (Bulgaria) iar conducerea muzicala de Marcello Mottadelli (Italia), suntem in fata unui extraordinar spectacol international alaturi de Orchestra si Corul Operei Române Craiova.

Ultima data cand am fost la Opera a fost vorba tot despre un spectacol de exceptie, Procesul lui Kafka, astfel incat abia astept sa ma bucur de inca un moment memorabil.
Cellia Costea (Grecia)
Opera Simon Boccanegra se joaca in premiera in aceasta saptamana Joi si Sambata de la ora 19:00, dar pana atunci Marti, de la ora 13:00 la sediul Operei Romane din Craiova are loc conferinta de presa dedicata premierei.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi: Antoniu Zamfir - managerul Operei Române Craiova, Plamen Kartaloff - regizorul artistic al spectacolului, dirijorul Marcello Mottadelli si protagonistii premierei Ştefan Ignat, Sorin Drăniceanu si Cellia Costea.

Spor incantator!

Etichete: , , , ,