Felicitari Cristina Neagu! Hai Romania!

Felicitari Cristina Neagu! Hai Romania!
Atunci cand le-am felicitat pe fetele noastre pentru bronzul handbalistic de la Mondiale v-am indemnat sa sa le votam pe Cristina Neagu, Oana Manea si Paula Ungureanu printre cele mai bune handbaliste din lume.

Ieri s-au anuntat rezultatele iar Cristina Neagu este considerata cea mai buna handbalista a anului 2015. Felicitari Cristina si spor(t) in continuare! In lista celor mai bune 8 handbaliste din lume, langa Cristina Neagu mai este si Paula Ungureanu, votata pentru postul de cel mai bun portar din lume.
Paula Ungureanu, cel mai bun portar din lume
Pe langa voturile publicului au contat si punctajele specialistilor:
Sa ne bucuram ca Romania are 2 jucatoare in top 8 mondial, la fel ca Norvegia si Olanda, tari care s-au clasat inaintea Romaniei la Mondialul din Danemarca dar care au un punctaj mai mic in acest top international.

Eu ma voi bucura si azi de handbal international, cand o o fosta castigatoare a Champions League joaca de la 17:30 la Craiova. Este vorba despre Krim Ljubljana, echipa la care au jucat si fostele tricolore Luminita Dinu-Hutupan si Simona Gogirla, actuala antrenoare de la SCM Craiova.

Hai Craiova! Hai Romania!

Etichete: , , , , , ,