Craiova Multicultural Day 30 Ian 2016

Craiova Multicultural Day 30 Ian 2016
Parca mai ieri am fost la Craiova Multicultural Day, unde le-am intalnit pe Magda si pe Alina la standul Poloniei.

Intre timp a devenit deja traditie sa sarbatorim 1 Decembrie la Centrul Cultural Polonez din Craiova, Alina a participat la multe dintre actiunile noastre blogosferice, dar punctul de plecare a fost Craiova Multicultural Day.
Standul Poloniei la Craiova Multicultural Day
Acum ne pregatim pentru Craiova Multucultural Day III, cu prezente din Afganistan, Coreea de Sud, Franţa, Mexic, Moldova, Nigeria, Polonia, Zimbabwe şi Comunitatea românilor de pe Valea Timocului.

Daca n-ati mai fost la un astfel de eveniment, trebuie sa stiti ca fiecare ţară participantă va avea amenajat un stand de prezentare cu obiecte şi produse tradiţionale, expoziţie de fotografii, filme etc. astfel incat să aflam mai multe informaţii despre aceste tari. Organizatorii au pregătit şi un program de dansuri şi muzică din diverse state, astfel incat atmosfera va fi incantatoare.

Vor fi prezenti si internationalii de la AIESEC, astfel incat lista tarilor participante se extinde cu Brazilia, China, Indonezia, Peru, Turcia si Ucraina.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Interculturală Româno-Coreeană (AIRC), Asociaţia Global Help prin Centrul de Informare pentru Străini Craiova (CIS) si Universitatea din Craiova prin Departamentul de Relaţii Internaţionale, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj.

Craiova Multicultural Day se desfasoara in Holul Central al Universitatii din Craiova in intervalul 11:00 - 15:00, intrarea fiind libera.

Spor participator!

Etichete: , , , , ,