Ovidiu Lipan Tandarica la Craiova

Ovidiu Lipan Tandarica la Craiova
Ovidiu Lipan Tandarica a fost membru al trupelor Rosu si Negru si Phoenix, inainte de a se lansa in proiecte solo. Vorba vine solo, pentru ca intotdeauna este inconjurat de prieteni.

Asa va fi si pe data de 21 Decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, cand va canta alaturi de Rona Hartner (voce), Stelu Enache (voce), Pantîru Brass (5 suflători din Fanfara 10 Prăjini) si Grupul Balcano (Adrian Stavian – clape, Stefan Crăciun – chitară, Narcis Chiamil – chitară).

Spectacolul incepe la ora 20:00, in pretul unui bilet de 60 de lei fiind inclusa veselie garantata si muzica selectata: "Tango Toledo", "Balerina", "Ave Maria", "Margareta", "Natalis", "Trandafirlu", "Bachita", "Sârba lui Jenică", "Hora Moldovenească", "Sârba de la Cozmesti", "Ciocârlia".

Imi place foarte mult stilul muzical promovat de Ovidiu Lipan Tandarica, fiind in opinia mea un Bregovic romanesc care promoveaza armoniile balcanice. Asa cum in melodiile lui Bregovic se gasesc si ritmuri romanesti, in cantecele lui Tandarica gasim ritmuri armenesti alaturi de melodii vechi romanesti.

Una dintre melodiile la care vibrez foarte mult este Margareta.



Cand am auzit-o prima oara mi se parea ceva cunoscut, venit din strafundurile fiintei mele. Asta inseamna sa surprinzi esenta melodiilor vechi romanesti, in care sa se poate regasi orice persoana.

Sunt sigur ca fiecare are preferintele sale printre melodiile lui Ovidiu Lipan Tandarica, dar cu siguranta preferintele se pot schimba daca ascultati un concert live.

Daca sunteti bloggeri si v-ar placea sa mergeti la spectacolul din 21 Decembrie, organizatorii pun la bataie 2 bilete in cadrul campaniei Ovidiu Lipan Tandarica la Craiova de la Blogal Initiative Craiova.

Spor castigator!

Etichete: , , ,