Saptamana Poloniei la Europa Season

Saptamana Poloniei la Europa Season

Incepe saptamana Poloniei la Europa Season, o saptamana presarata cu prelegeri, convorbiri muzicale, recital neconventional, colocviu muzical, expozitie si un concert simfonic cu un repertoriu 100% polonez si 2 lucrari in prima auditie.

Ce vedem in saptamana Poloniei la Europa Season?


Am sa detaliez evenimentele de Luni, Marti, Joi si Vineri astfel incat sa fie apreciate de cat mai multi iubitori ai muzicii.
Jacek Rogala
Luni, 09 Noiembrie, de la ora 19:00 în sala ”Filip Lazăr” a Filarmonicii ”Oltenia” vom asista la o prelegere sustinuta de Jacek Rogala, directorul si dirijorul Orchestrei Filarmonice din Kielce. Intrarea este libera.
Andrzej Karalow
Marti, 10 Noiembrie, de la ora 19:00 la Muzeul de Arta suntem invitati la convorbiri muzicale cu Andrzej Karalow, student al Universitătii de Muzică „Fryderyk Chopin” din Varsovia si cu un recital neconventional de pian. Intrarea este libera.
Patrycja Piekutowska
Joi, 12 Noiembrie de la ora 19:00 în sala ”Filip Lazăr” a Filarmonicii ”Oltenia” vom asista la un colocviu muzical sustinut de Jacek Rogala, directorul si dirijorul Orchestrei Filarmonice din Kielce si de violonista Patrycja Piekutowska, protagonistii concertului de Vineri. Intrarea este libera.
Expozitia Parcuri Nationale din Polonia
Vineri, 13 Noiembrie, de la ora 12 in Holul Central al Universitatii din Craiova are loc Vernisajul expozitiei de fotografii Parcuri Nationale din Polonia, cu participarea speciala a E.S. Dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone in Romania. Intrarea este libera.

Vineri, 13 Noiembrie, de la ora 19:00 in sala de concerte a Filarmonicii Oltenia din Craiova vom asista la un spectacol oferit de violonista Patrycja Piekutowska alaturi de Orchestra Filarmonicii Oltenia si dirijorul Jacek Rogala:
Mai multe detalii despre Polonia la Europa Season gasiti in pagina dedicata iar informatii despre toate cele 28 de saptamani Europa Season la mine pe blog.

Spor cultural!

Etichete: , , , , ,