2 victorii europene pentru SCM Craiova

2 victorii europene pentru SCM Craiova
Anul trecut pe vremea asta le felicitam pe fetele de la SCM Craiova pentru 10 victorii consecutive in campionatul intern. Acum se vad efectele acelor victorii si SCM Craiova bifeaza primele victorii europene la handbal feminin.

Dupa prima victorie europeana cu sarboaicele de la Radnicki Kragujevac a urmat inca una, ultima din acest an. A fost un meci mai echilibrat decat primul, sarboaicele conducand la pauza cu 12 - 10.
scor la pauza
Nu stiu ce le-a spus Simona Gogirla la pauza, dar la 75 de secunde dupa reluarea meciului scorul a devenit 13 - 12 pentru Craiova.
3 goluri in 75 de secunde
Apararea a functionat mai bine, atacul a mers din plin si fetele noastre au ramas in avantaj pana la final, cand SCM Craiova s-a impus cu 28 - 24.
Felicitari SCM Craiova pentru finalul de campionat si speram ca in 2016 sa continue sirul victoriilor consecutive si sa ajunga la un numar de 2 cifre. Mai sper ca 2016 sa fie de bun augur si pentru revenirea Anei Apipie (accidentata) si a Alexandrei Andrei (Gogorita), care se reintoarce la SCM Craiova.

Am zis 2016 pentru ca pan atunci urmeaza Campionatul Mondial din Danemarca primul meci fiind in 5 Decembrie. Pana la debutul nationalei sa ne incalzim cu cateva imagini locale si sa ne pregatim de handbal mondial.

Hai Romania!

Etichete: , , ,