Ia te uita - un nou spatiu cultural

Ia te uita - un nou spatiu cultural
Ia te uita-te uita, Craiova are un nou spatiu cultural in incinta Teatrului National Marin Sorescu. Aseara a avut loc deschiderea si m-am bucurat sa vad ca la 18:30 mica incapere era deja arhiplina, chiar daca asta a insemnat sa stau in picioare :)

Au fost mai multe reprize culturale prezentate de Nicolae Coande, spatiul fiind destinat artelor si întâlnirilor cu publicul craiovean.
micro-recital Andreea si Mircea Suchici
Am aplaudat micro-recitalul de vioara si violoncel sustinut de Andreea si Mircea Suchici. A inceput maestrul Suchici,



au continuat impreuna



iar la final Andreea a interpretat Menuetul lui Luigi Boccherini.



Fiind un spatiu in incinta Teatrului National Marin Sorescu din Craiova, trecerea spre piesa de teatru a fost facuta de prezentarea volumulului de teatru “Sotii, prietene, amante”, de Cornel Mihai Ungureanu, recent nominalizat la Premiul Festivalului de Literatură (festLIT) Cluj.
Cornel Mihai Ungureanu
Iulia Colan, actrita Nationalului craiovean, a interpretat piesa-monolog "Flori pentru Algernon", o productie multipremiata a Teatrului ACT.
Iulia Colan
Ia te uita! s-a numit evenimentul de inaugurare a noului spatiu cultural. Indemnul poate fi interpretat si ca o invitatie dar si ca o expresie de uimire din partea celor care stiau fosta destinatie a spatiului.

Va las si eu cu indemnul Ia te uita in imagini!

Spor cultural!

Etichete: , , ,