JCI Cycling Day Craiova 26 Septembrie

JCI Cycling Day Craiova 26 Septembrie
Vremea n-a fost chiar prielnica, de Vineri tot ploua si inca nu s-a oprit, dar tot ne-am strans ieri la pedalat.

Pana la urma a fost bine, soarele facandu-si timid aparitia exact cand am plecat cu bicicletele prin oras.
plecare cu soare
JCI Cycling Day este modalitatea prin care JCI Craiova promoveaza mersul pe bicicleta, dar si locul in care ieri s-au promovat si alte evenimente sau obiceiuri sanatoase.

Pentru ca azi este Ziua Internationala a Inimii, Asociatia de Sprijinire a Cardiologiei din Oltenia, Rotary Club Craiova si Rotary Club Probitas Craiova, au indemnat craiovenii catre un stil de viata sanatos, invitandu-i azi la Promenada Inimilor.
Promenada Inimilor
Am promovat si eu actiunea Alerg pentru Spitalul Copiilor, transformata acum in Pedalez pentru Spitalul Copiilor. Cei care au donat cel putin 10 lei, au primit o bratara 1Leu.org.
1leu.org
Apoi, incadrati de masinile Politiei am pornit prin oras, pe un traseu un pic mai mic decat cel prognozat, din cauza ploii ai a unor lucrari de reparatii pe unele strazi.
coloana de biciclisti
Pe parcurs s-au mai alaturat coloanei noastre diverse persoane, domnul cu sapca verde mergand cu coloana noastra pana la targ, acolo unde avea treaba :)
hai cu nenea la targ
In unele zone ale traseului ploaia doar ce se oprise, dar important ca atunci cand am ajuns noi a iesit soarele si nu ne-a ploua deloc.
Cand se pedaleaza, Craiova se insenineaza
Pasajul era singurul loc in care nu ne-ar fi pasat de ploaie, dar mai bine ca stropii au luat o pauza cand am pedalat noi.
Nu ne ploua in pasaj
La final am multumit Politiei Rutiere, am facut poza de grup
poza de grup
si am mai dat o tura prin Parcul Romanescu, pe pista de bicicleta sau pe langa, deoarece in unele zone ploaia adusese pamant si mal de pe versanti.
Am pedalat si prin Parcul Romanescu
A fost bine pana la urma, le multumesc celor care au pedalat si au donat, ii astept si la o Alergare pentru Spitalul Copiilor in data de 10 Octombrie, de la ora 09:00, tot in Parcul Romanescu.

Pana atunci va las cu mai multe imagini de la JCI Cycling Day.

Spor!

Etichete: , , ,