Cristi Minculescu si IRIS la Craiova

Cristi Minculescu si IRIS la Craiova
"Din nou impreuna" se numeste turneul national sustinut in 14 orase din Romania si in Chisinau de Cristi Minculescu si IRIS intre 18 Septembrie si 15 Octombrie.

Craiova - cel mai frumos oras din lume - nu putea lipsi din acest turneu, orasul nostru avand un loc aparte in inima lui Cristi Minculescu:

Eu percep Craiova ca pe cel mai frumos oraş din lume, aşa l-am şi botezat în mintea mea, plus că aşa cum şi cântăm, îmi inspiră . Calea Brestei, strada Dezrobirii şi Calea Bucureşti formează pentru mine triunghiul echilateral afectiv şi emoţional în care am trăit multă vreme.

Cei 3 ani de absenta din viata fanilor sunt recompensati cu 35 de ani de succese retraiti intr-un show de doua ore, creat pentru toti iubitorii muzicii de calitate.

Ca sa fac referire doar la cateva melodii si la revenirea lui Cristi Minculescu, "de vei pleca", nu te-am uitat, ne bucuram ca ai revenit "pe strada ta", indiferent ca este Calea Bucuresti, Dezrobirii sau Brestei.

Craiovenii vor fi "Din nou impreuna" cu Cristi Minculescu si Iris pe pe 21 Septembrie, la Teatrul Marin Sorescu din Craiova, la ora 19:00. 

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului National Marin Sorescu, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Aveti programul turneului national "Din nou impreuna", sper sa nu ratati spectacolul din orasul vostru:
Spor incantator!

Etichete: , ,