Umbreluzele invadeaza Craiova

Umbreluzele invadeaza Craiova
Din cauza conditiilor meteorologice, combinate cu existenta unui praf de meteoriti, in Craiova si-au facut aparitia primele umbreluze. Este o specie de origine extraterestra, rezultata dupa incrucisari repetate intre UMBRELa terestra si medUZA spatiala. UMBRELUZA rezultata este o aparitie spectaculoasa, rezistenta la flash-ul aparatelor de fotografiat si la admiratia craiovenilor.

Aparitii ale umbreluzelor au fost raportate in Centrul Vechi,
umbreluzele invadeaza Centrul Vechi
dar si in fata Teatrului Colibri.
umbreluze la Colibri
Se pare ca poarta de intrare in Craiova a fost realizata prin arta stradala, in spatele acestui perete fiind de fapt un portal energetic, o cale de trecere spre alte lumi si dimensiuni.
poarta energetica spre alte dimensiuni
Deocamdata umbreluzele si craiovenii convietuiesc pasnic. Asa cum craiovenii se uita admirativ la ciudatele creaturi aparute pe cerul orasului, la fel de ciudat s-au uitat si umbreluzele atunci cand au vazut umanoizi de mari dimensiuni, ocupand strazile Craiovei. Umanoizii au fost surprinsi si de foto-jurnalistul Bogdan Danescu.
umanoizi de mari dimensiuni
Initial umbreluzele s-au temut de creaturile care ar putea ajunge la nivelul lor,
umanoizii gigant sunt pasnici
dar vazand ca este o defilare pasnica s-au linistit si acum isi flutura cozile la fel de pasnic prin Craiova.
defilarea pasnica a gigantilor
Urmeaza o toamna fierbinte si plina de surprize, dar pana atunci va las cu cateva imagini care demonstreaza invazia umbreluzelor in Craiova.

Spor incantator!

Etichete: , , ,