Meci amical la 50% din potential

Meci amical la 50% din potential
Am profitat de amicalul cu Ploiestiul pentru a vedea noua formula a echipei de handbal feminin a Craiovei.

Meciul a fost fara istoric, condus de la cap la coada de handbalistele oaspete si incheiat cu 24 - 31. Fiind un amical, nu scorul este elementul principal, dar diferenta a fost destul de mare, iar ratarile numeroase (vreo 4-5 de la 7 metri) si-au spus cuvantul.
scor final
Cu Ane Eidem in tribuna, nerefacuta complet si cu Mirela Pasca doar pe banca, m-au interesat in primul rand noile componente ale SCM Craiova.
Ane Eidem
Dana Babeanu s-a reintors in Banie, a marcat 5 goluri, dar pana la reintegrarea completa mai e de lucru la finisaje.
Dana Babeanu
Mi-a placut Zivkovici, dar activitatea permanenta si-n atac si-n aparare pe tot parcursul meciului si-a spus cuvantul. Pana la omogenizarea lotului mai conteaza, dar mi-a placut determinarea ei si faptul ca a marcat 5 goluri.
Jelena Zivkovic
Landre a marcat doar 3 goluri, dar putem spune in sfarsit ca avem un pivot in echipa.
Landre
O mentiune speciala pentru Selaru, care desi anul trecut juca doar faza de aparare, in meciul de azi era la un moment dat golgeterul echipei. cu cele 4 goluri marcate.

Am apreciat calmul Simonei Gogarla si faptul ca vorbea cu Zivkovici in sarbeste. Cestitam!
Simona Gogarla
In concluzie, cu antrenor nou si cu jumatate din echipa schimbata, in toate compartimentele, a fost un meci amical in care Craiova a jucat la 50% din potential. Speram sa creasca coeziunea echipei meci de meci, iar semnele sa se vada chiar de azi, la ora 11:00, cand este revansa cu Ploiestiul.

Va las cu imagini de la primul meci si cu informatia ca intrarea este libera.
Sala Polivalenta Craiova
Hai Craiova!

Etichete: ,