Castigatorii Heineken pt. Comunitati IV

Castigatorii Heineken pentru Comunitati 2015 pentru Craiova
In luna Mai va spuneam despre o noua editie a programului de finantare pentru comunitatile locale, Heineken pentru Comunitatati 2015, derulat de Heineken Romania in colaborare cu CSR Nest.

Azi am avut onoarea sa particip la anuntarea castigatorilor celor 2 granturi de cate 40 000 lei. Evenimentul a avut loc la sediul fabricii Heineken din Craiova,
Sediul Heineken Craiova
iar cele 2 ONG-uri castigatoare sunt:
Bogdan Cheta - Heineken Craiova
La eveniment a participat Bogdan Cheta, directorul fabricii de bere HEINEKEN din Craiova, care si-a exprimat admiratia pentru calitatea proiectelor inscrise in program si mandria pentru faptul ca Heineken ajuta comunitatile locale, suma investita in dezvoltarea comunitatile craiovene ajung pana acum la 360000 lei dupa 4 editii ale programului Heineken pentru Comunitati. Incepand de la prima editie din 2012, peste 31 000 de craioveni au interactionat cu programul Heineken pentru Comunitati.
Sergiu Sebesi - CSR Nest
Sergiu Sebesi, presedintele Asociatiei CSR Nest ne-a dat mai multe detalii despre desfasurarea evaluarilor si despre stabilirea prioritatilor locale in urma consultarilor cu societatea civila, mass media si autoritatile din Craiova.

A urmat momentul festiv al anuntarii castigatorilor, care si-au prezentat in cateva cuvinte proiectele.



A.C.C.E.S. Oltenia isi propune sa dezvolte voluntariatul in asistenta sociala in spitale, in sectiile de pediatrie. Pentru copiii care petrec mai mult timp in spital sunt prevazute activitati specifice copilariei, combinate cu Art Therapy si Dezvoltare Personala, iar parintii copiilor vor fi sustinuti prin sesiuni de parenting. In proiect vor fi implicati 80 de voluntari, dintre care 60 studenti si 20 liceeni.

Lectia de fapte bune a fost prezentata de asociatia cu acelasi nume, Fapte Bune.



Ca de fiecare data le urez succes castigatorilor si sper sa lase cat mai multe semne si urme in comunitatea craioveana.

Spor comunitar!

Etichete: , , ,