Tineti minte doar 5 cuvinte

Tineti minte doar 5 cuvinte: Sambata Alergam Pentru Spitalul Copiilor
Sambata alergam pentru Spitalul Copiilor! 
Acestea sunt cuvintele, dar mai presus sunt faptele. Care fapte se intampla deja, dar nu in orice Sambata si nu pentru orice spital.

In prima Sambata din fiecare luna, incepand de la ora 09:00 alergam simultan in mai multe orase din Romania pentru construirea Spitalului Copiilor. Nu este orice spital ci primului centru medical de oncologie si hematologie pediatrica din Romania, construit din fonduri private.

Modalitatea de mediatizare a evenimentului este alergarea, donatiile incep de la 1 leu, acesta fiind si numele initiatorului actiunii, Asociatia 1 Leu. Chiar daca actiunile sunt lunare, evenimentul are un deadline. Ne dorim ca in 3 ani sa strangem suma de 80 000 000 lei, necesara unui centru medical dotat cu:
Pana acum s-au strans 100 000 lei si fata de cele 9 orase participante luna trecuta, pe data de 04 Iulie la ora 09:00 se va da startul in 12 orase: Bacau, Brasov, Braila, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Moinesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Vaslui.
Va multumim pentru primii 100000 lei
Daca aveti prieteni interesati va rog sa ii anuntati cu ajutorul evenimentului Facebook Alerg pentru Spitalul Copiilor.
13 craioveni au alergat pentru Spitalul Copiilor
La Craiova am fost 13 alergatori la prima editie, de la cei mai mici la cei mai mari, suma donatiilor ridicandu-se la 177 lei.
La Craiova s-au strans 177 lei la prima alergare
Bineinteles ca donatiile pot fi facute si in cont,
dar tineti cont ca participarea offline este cea mai eficienta si sanatoasa modalitate de mediatizare a Spitalului Copiilor.

Spor alergator!

Etichete: , , , ,