GROW cu Scoala de Valori si AIESEC

GROW cu Scoala de Valori si AIESEC
Sambata, 27 Iunie, in Aula Buia a Facultatii de Agronomie, de la ora 17:00, are loc deschiderea programului GROW. GROW este un program inovator de educatie nonformala organizat de AIESEC Craiova in parteneriat cu Scoala de Valori.

GROW se adreseaza liceenilor, provocandu-i sa acumuleze cunostinte noi prin experimentare si exersare, rolul profesorilor "non-formali" fiind luat de studenti internationali. Cei 4 internationali care vor lucra timp de 6 saptamani la Craiova sunt studenti din Hong-Kong, Pakistan, Brazilia si SUA, iar participantii sunt 130 de liceeni din clasele a XI-a si a XII-a.

Temele abordate
sunt mixate cu distractie
si sunt imbogatite cu un mediu multicultural si cu workshopuri in limba engleza.

Cele 6 saptamani sunt impartite in 2 reprize
GROW ar putea fi sintetizat prin “Practice, Learn, Step Up”, fiind un model de invătare activa bazat pe munca in echipa si punerea in practica a temelor invatate la ateliere.

In calitate de tata de liceana care a participat la un proiect GROW va recomand sa fiti cu ochii pe el si sa nu-l ratati acum sau in editiile viitoare. Mai multe detalii despre astfel de oportunitati gasiti pe pagina de Facebook la Scoala de Valori.

Spor crescator!

Etichete: , , , ,