Craiova alearga pentru Spitalul Copiilor

Craiova alearga pentru Spitalul Copiilor
La initiativa Asociatiei 1leu.org se strang fonduri pentru construirea primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Centrul va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular, costurile ridicandu-se la 80 000 000 lei.

Pentru acest proiect avem un "dead-line" de 3 ani, iar mediatizarea si coagularea eforturilor si donatiilor se va face prin alergare. Bineinteles ca se pot face si donatii online, dar noi ne dorim sa activam comunitatile prin intalniri offline si prin alergare pentru aceasta cauza.

Astfel, in prima zi de Sambata a fiecarei luni se va alerga simultan in mai multe orase din tara, la ora 09:00.

Craiova se alatura initiativei pe 6 Iunie, alaturi de Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Ploiesti si Sibiu.

Daca vrei sa participi, sa alergi sau sa donezi pentru aceasta cauza, te asteptam alaturi de noi. Daca ai si prieteni care imbratiseaza cauza, am creat evenimentul FB Alerg pentru Spitalul Copiilor.

Sambata se alearga si se mediatizeaza strangerea fondurilor, iar Luni se actualizeaza situatia fondurilor stranse, astfel incat transparenta sa fie maxima.

Dai si tu cel putin 1 leu pentru Spitalul Copiilor?

Spor!

Etichete: , , , , ,