Ati mai fost la un concurs de dans?

Ati mai fost la un concurs de dans?
Nu ma refer la concursurile de dans din competitiile de miss sau din taberele copilariei, ma refer la o competitie nationala de dans sportiv, cu reguli, arbitri, calificari, emotii si premii, pe care s-o urmariti in calitate de spectatori.

Daca ati fost, cu siguranta veti reveni, pentru frumusetea dansurilor, alura sportivilor si costumatiile desprinse din povestile cu printi si printese. Daca inca n-ati fost, aveti ocazia sa vedeti dansatori de toate varstele, din toate grupele de performanta si dansuri dintr-o gama variata, standard (vals lent, quick-step, tango, foxtrot, vals vienez) si latino (samba, cha-cha-cha, passo-doble, rumba, jive).
Parada dansatorilor si prezentarea arbitrilor
Despre desfasurarea unei astfel de competitii de dans sportiv am scris mai demult, acum va invit la Cupa Katamis 2015. Locatia este superba, Centrul Multifunctional din Craiova, intrarea este libera iar programul zilei de Duminica 7 Iunie se intinde de la 8 dimineata la 8 seara, asa incat puteti sa va invitati si prietenii cu ajutorul evenimentului FB Cupa Katamis 2015.
Standard Daria si Radu
Daca ai un blog, ai posibilitatea sa stai la Masa Bloggerilor participand la campania Blogal Initiative Craiova.

Cupa Katamis 2015 este organizata de Clubul de Dans Sportiv Katamis, cu sprijinul Primariei Craiova si a unor sponsori de nadejde: Vila Alpin StrajaAqua CarpaticaTop GelNitela si Recon S.A.

Am de anul trecut imagini de la Centrul Multifunctional si Cupa Katamis, dar si detalii despre cum se amenajeaza un ring de dans sportiv, astfel incat nu-mi ramane decat sa va invit la spectacol in pasi de dans!
Pregatire competitie de dans sportiv
Spor participator!

Etichete: , , , , , ,