A fost Craiova Blog Meet 9-10 Mai

A fost Craiova Blog Meet 9-10 Mai
Va spuneam ca va fi un Blog Meet Mai deosebit, acum am sa completez cu detalii din prima zi de Blog Meet. Data blog meet-ului a fost aleasa incat sa coincida cu vizita bloggerilor din Constanta, Bucuresti si Brasov, castigatori ai concursului Craiova Blogal Initiative.

Am inceput Sambata cu festivitatea de premiere. Ca sa simta si mai bine atmosfera din Banie, i-am asteptat pe oaspeti cu papornita cu praz,
cu caldura olteneasca, dar fara dragoste. Cosmin Dragoste, managerul Tradem a fost plecat la un curs, astfel incat mi-a revenit mie onoarea de a-i premia pe bloggeri.
Am vizitat impreuna cu oaspetii Casa Memoriala Traian Demetrescu,
dar am admirat si etajul plin de flori :)
Dupa festivitate, am poposit la Facebar, ca sa ne potrivim cu atmosfera din social media.
O bere de racorire si mancare cu ce si-a dorit fiecare au fost suficiente incat "stranierii" sa prinda puteri pentru o prima tura prin centrul Craiovei. Vorba vine "stranieri", ca pe Georgiana si pe Ralucica le stiam deja de la galele SuperBlog, iar pe Razvan l-am cunoscut acum si l-am adoptat rapid printre #blogolteni.
Pana cand ne-am reintors noi la Facebar, incepusera sa se stranga si bloggerii craiovenii, astfel incat in scurt timp am inceput degustarea Ballantine's.
Dupa ce-am prins curaj si ne-am uns corzile vocale cu aceasta licoare,
am dat startul la karaoke.
A fost doar inceputul petrecerii,
pe care am presarat-o cu hore,
sarbe,
mennaito si alte stiluri de care ne-am adus aminte a doua zi, cand ne vaietam de picioare :)
Dar despre a doua zi de blog meet voi povesti intr-un articol separat, pana atunci va las cu mai multe imagini de la Craiova Blog Meet din 9 Mai.

Spor oltenesc!

Update:
Despre prima zi de #PrazMeet a mai miaunat scris O Pisica Neagra.

Etichete: , , , ,