Zilele Constantin Brancusi la Craiova


Zilele Constantin Brancusi la Craiova
De 3 ani, in luna a treia a anului, primavara vine in Craiova "maiestrita" cu spiritul lui Constantin Brancusi. 

In 2015 voi participa la editia a III-a a Zilelor Constantin Brancusi la Craiova, dupa ce cu putin timp in urma am marcat in stil blogosferic Saptamana Constantin Brancusi la Tg. Jiu.

Spre deosebire de editiile trecute, cand manifestarile s-au desfasurat la Filarmonica Oltenia, de data aceasta cele mai multe evenimente vor avea loc la Muzeul de Arta Craiova, unul dintre putinele locuri din lume care adaposteste opere ale marelui Constantin Brancusi.

Aveti programul celor doua zile, 14 si 15 Martie, in imaginea de la inceput (click pe imagine pentru marire), nu cred ca aveti nevoie de mai multe motive pentru a participa la un eveniment deosebit.

Daca totusi vreti sa stiti cum au fost editiile precedente, va las cu cateva cuvinte despre prima editie si despre motivele pentru care Brancusi a declarat ca s-a nascut a doua oara la Craiova.
Zilele Constantin Brancusi la Craiova 2013
Spre deosebire de editia inaugurala, evenimentul din 2014 s-a desfasurat pe parcursul a doua zile. Am surprins mai ales informatii de la Simpozion, atat din partea arhitecturala cat si din partea amintirilor si evocarilor.
Zilele Constantin Brancusi la Craiova 2014
Spor participator!

Etichete: , ,