Ne pregatim pentru Earth Hour 2015

Ne pregatim pentru Earth Hour 2015
Daca nu stiti, aflati acum, Ora Pamantului se sarbatoreste in fiecare an in ultima Sambata din Martie si se marcheaza prin stingerea luminilor in intervalul 20:30 - 21:30.

Ei bine, in 2015 ne pregatim din timp pentru ca sunt mai multe actiuni la care putem participa. Va anunt si pe voi, ca sa nu ziceti ca n-ati stiut ce ne pregatesc JCI Craiova, ASFFC – Asociatia Studentilor din Facultatea de Fizica din Craiova si ONCR – Centrul Local Craiova, Cercetasii Romaniei.

Incepem dis de dimineata in stil blogosferic si plantam copaci in Craiova. "Copacelul Blogosferic", pe care-l tot pregatim la proiectele blogoslovite, incepe sa prinda radacini.
JCI Cycling Day
La ora 11:00 ne deplasam eco, daruind naturii din energia noastra la JCI Cycling Day. Daca nu stiti ce se intampla la un astfel de eveniment, am facut o retrospectiva JCI Cycling Day, iar dupa ce va dumiriti, va invit sa va inscrieti la eveniment si sa pedalam impreuna de Ziua Pamantului.

Dupa ce-am plantat copaci si-am strabatut Craiova pe biciclete, luam o mica pauza ca sa fim odihniti si cu bateriile incarcate (si la noi si la aparatele foto) pentru intervalul 20:30 - 21:30 cand stingem luminile in casa si iesim sa sarbatorim Earth Hour 2015 la Craiova, in Piata Mihai Viteazul.
Earth Hour
Acum ca stiti deja ce ne asteapta peste o saptamana, sa va mai spun ca daca aveti blog va asteapta un
concurs cu 14 premii, dublate de participarea la evenimente, ca sa ne dea bine pe 28 Martie :)

Daca n-ati mai participat la Earth Hour, va las cu cateva impresii din anii trecuti si cu indemnul sa participati in 2015.

In 2012 ultima Sambata de Martie s-a nimerit pe 31 Martie si tot atunci s-a "nimerit" sa stingem lumina la Craiova Blog Meet.
Ora Pamantului la Craiova Blog Meet
In 2013 ne intorceam cu autocarul de la Bucuresti, asa ca am sarbatorit cele 60 de minute cu luminile stinse in autocar. Soferul n-a fost de acord sa stinga si farurile :)

In 2014 am stins mai intai lumina in Sala Polivalenta :), apoi am petrecut intervalul 20:30-21:30 sarbatorind Earth Hour in Piata Mihai Viteazul.
Ora Pamantului 2014 in Craiova
Spor participator!

Etichete: , , , , ,