Cand construiesc ma gandesc la...

Cand construiesc ma gandesc la...
Arabesque ne-a facut deosebita onoare de a ne invita la o vizita in exclusivitate si de a trece pragul magazinului din Craiova cu o zi inainte de deschidere. Am fost mai multi bloggeri curiosi, care au vizitat, intrebat si fotografiat tot ce le-a trecut prin cap. A propos, daca aveati in cap faptul ca Arabesque se adreseaza exclusiv firmelor, notati-va adresa magazinului care de maine, 12 Martie, este redeschis publicului larg: Bulevardul Decebal, nr. 111A.

In ziua deschiderii clientii sunt asteptati cu o surpriza: la cumparaturi de peste 50 ron vor primi cadou o surubelnita multifunctionala. Surprizele au curs si dupa ce-am pasit in interiorul magazinului:
spatii aerisite
lumina naturala
preturi indecente
Gazdele au fost deosebit de amabile si ne-au raspuns la toate intrebarile, oricat de nisate si personalizate au fost.

Cristian Matei
Cristian Matei – Director Operational Retail
Am aflat ca transportul este gratuit pentru locuitorii din Craiova si din imprejurimi, ceea ce mi s-a parut extraordinar cand vorbim de constructii si de volume mari.
transport asigurat
Transportul marfii pana la santierul indicat de catre client este dublat de posibilitatea de a livra marfa in mai multe etape, in functie de stadiul lucrarii si se face cu flota auto proprie, cu posibilitati de transport specializat.
transport specializat
A propos de flota proprie, nu cred cam am facut vreo deplasare pe drumurile patriei fara sa intalnesc autoutilitare cu marca Arabesque, firma detinand centre comerciale in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea si Baia Mare.

Revenind la interior, mi-a placut sa descopar ca in magazinului Arabesque gasesti servicii de consultanta in constructii din partea unor specialisti.
consiliere tehnica
Eu sunt printre cei care, atunci cand schimbam ceva prin casa, chemam mesterul acasa si-l intrebam ce trebuie cumparat si de unde. Mi se parea unica solutie, pentru ca pana acum nu stiam unde as mai putea beneficia de sfaturi competente. De azi stiu, cand construiesc intreb la Arabesque.

Am apreciat foarte mult si faptul ca intr-un singur loc gasesti tot ce ai nevoie pentru constructii, de la fundatie pana la acoperis, asa cum ne spunea doamna Angela Rapotan, Director Comercial Arabesque.

Angela Ropotan
”Toti craiovenii care vor sa  construiasca vor descoperi preturi  indecent de mici si, in plus,  transportul se face gratuit! Alte  servicii pe care le oferim clientilor  nostri sunt: consiliere, fasonare si  debitare otel beton, colorare  vopsele intr-o gama deosebit de variata de  nuante, debitare si  cantuire pal, inchiriere scule, transport specializat gratuit cu  macara in cazul blocurilor  de zidarie. In fiecare zi livram  peste 10.000 tone de materiale pe  toate santierele din Romania, iar  experienta de 20 de ani ne permite sa punem la dispozitia clientilor  nostri preturi excelente si stocuri pe  masura”.
colorare vopsele
Eu personal nu sunt la curent cu preturile pentru materialele de constructii, dar atunci cand am ajuns la raionul de bucatarii, am fost mai multi bloggeri care au intrebat daca pretul afisat nu este gresit :) Mobila de bucatarie arata foarte bine iar pretul chiar era indecent :)
mobila de bucatarie
Despre Arabesque:
Infiintata in anul 1994, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Arabesque s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu complet de produse si servicii, cu operatiuni atat in plan intern, cat si extern.

Furnizorii Arabesque sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia etc.
furnizori Arabesque
Ca o nota personala, de blogger, apreciez deschiderea Arabesque catre online.
Fotografie de grup blogosferic
ARABESQUE Craiova:
Spor constructor!

Etichete: , , ,