Nediscriminarea se invata de la zero

Nediscriminarea se invata de la zero
Sunt sigur ca ati vazut in presa straina mesaje discriminatorii la adresa romanilor, la fel cum sunt sigur ca si in Romania ati auzit astfel de mesaje la meciurile de fotbal, in presa sau in declaratiile unor extremisti.

Indiferent daca discriminarea se refera la un handicap fizic, apartenenta la o etnie sau la o minoritate, atata timp cat vom permite astfel de mesaje acasa, sa nu ne miram daca le primim la randul nostru peste hotare. Solutia pe termen lung este toleranta zero fata de manifestarile discriminatorii, in orice situatie.

Zer0 Discriminare este si numele evenimentului organizat de Asociatia Tineretul ONU – filiala Craiova.
Tineretul ONU filiala Craiova
Cu aceasta ocazie se vor discuta liber experientele unor persoane care au trait momente de discriminare, iar intrarea este la fel de libera, evenimentul fiind gazduit de Casa de Cultura Traian Demetrescu, Sambata, 28 Februarie, ora 14:00.

Nu este prima data cand filiala craioveana a ONU organizeaza astfel de evenimente interesante, care iti deschid tot felul de orizonturi si nasc diverse intrebari. Stiu ce spun pentru ca am mai fost la discutiile despre sclavia moderna sau despre educatia informala.

Spor participator!

Etichete: , , , , ,