Expo-scrapbooking, premiera nationala

Expo-scrapbooking, premiera nationala
Este vorba despre prima expozitie de Scrapbooking din Romania, intitulata Mihai Eminescu in pagini de scrapbooking si gazduita de Casa de Cultura Traian Demetrescu din Craiova.

Daca nu stiti ce-i scrapbooking-ul, gasiti informatii complete la colega noastra de blogosfera, Veronica Happy Scrappy.
Veronica Happy Scrappy
Expozitia de a fost prilejuita de aniversarea celor 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu si a fost transpusa pe hartie, in versuri, explicatii si decoratii stil scrapbooking de peste 30 de elevi de la clasa a V-a C a Scolii nr. 2 Traian din Craiova.

Doamna diriginta Nadia Sutelca s-a ocupat de versuri, colega noastra Veronica a fost responsabila cu ideile de scrapbooking, Cosmin a gazduit evenimentul cu Dragoste iar copiii sunt cei care si-au lasat sufletul sa zambeasca in creatiile lor.
organizatorii evenimentului
Blogosfera craioveana a fost de nota 10 si a fost prezenta la mediatizare inainte, in timpul si dupa expozitie: Madalina, Kinga, Xaara, Sandra, David, Sanda, Vali, Vero, Daniel si Cosmin.
blogosfera la scrapbooking
Chiar daca n-au ajuns la expozitie, Sergiu si Damian au mediatizat expozitia ante-eveniment.

Dar sa revenim la copii, deoarece ei au fost eroii evenimentului.
creatiile copiilor
Desi au avut acelasi background (model), nu sunt 2 lucrari care sa fie identice. Fiecare si-a ales versurile, motivele de decorare si locurile de amplasare in functie de preferintele proprii.

Fetele au lucrat pe modele albastre,
modele albastre pentru fete
iar baietii pe modele de culoare verde.
modele verzi pentru baieti
Oricum, sa nu credeti ca puteti sa mai vedeti expozitia :( Trebuie sa va dezamagesc. A fost "one time view", copiii fiind foarte mandri de creatiile lor si plecand acasa cu ele si cu gandul la urmatoarea isprava de scrapbooking.
creatiile scrapbooking ale copiilor
Pana atunci va las cu mai multe imagini de la expozitie.

Spor!

Etichete: , , , ,