SCM Craiova, handbal cu 2 fete

SCM Craiova, handbal cu 2 fete
Dus rece in primul meci de acasa al fetelor de la SCM Craiova. Nu a oprit Termo caldura, nici CAO apa, a fost un K.O. primit de la HCM Roman, dupa ce in tur SCM Craiova a castigat in deplasare.

Fetele noastre au inceput foarte greu, cu mingi pierdute si suturi anemice, astfel ca oaspetele s-au distantat rapid. Prima care si-a luat inima in dinti si a marcat a fost Ana Maria Tanasie, dar dovada inceputului foarte slab al echipei noastre este vizibila pe tabela: doar 4 goluri in 20 de minute.
4 goluri in aproape 20 de minute
Prima repriza s-a terminat in favoarea oaspetelor, SCM Craiova 9 - HCM Roman 13.
9 - 13 la pauza
Craiovencele au venit mai hotarate din pauza si s-au apropiat la 1 gol.
diferenta de 1 gol
S-au mai apropiat de cateva ori, intrarea Andreei Ianasi a parut sa fie de bun augur, dar n-au reusit sa egaleze si oaspetele s-au distantat. Finalul de meci le-a apartinut in totalitate, impunandu-se cu 6 puncte diferenta.
scor final 20 - 26
Diferenta a facut-o insa atitudinea, fetele noastre intrand parca timorate si nehotarate pe teren. N-a mai fost Aneta Pirvut, dar nu credeam ca absenta Piticului va conta atat de multa. 

Celelalte Ane ale Craiovei nu s-au mai descurcat la fel de bine ca in tur. Ana Maria Apipie a avut un inceput slab, cu multe pase gresite si si-a dat drumul cu greu la joc. Ane Eidem n-a mai stralucit, lucru vizibil si pe tabela de marcaj. Cu siguranta n-a fost nici ziua Madalinei Zamfirescu :(

Singura raza de speranta a venit din partea Anei Maria Tanasie, cu 5 goluri, dar cu o floare nu se face primavara. Si Mirela Pasca a avut cateva parade salvatoare, dar e greu sa joci fara aparare.

Azi n-a fost ziua Craiovei nici pe teren si nici in tribune. Sufletul galeriei a lipsit, cei prezenti si-au strigat frustrarile in timpul meciului, una peste alta a fost o zi in care nimic n-a mers cum trebuie.

Fetele noastre trebuie sa-si revina, pentru ca dupa doua infrangeri consecutive perspectiva este gri si returul se arata foarte greu.

Spor revenitor!

Etichete: ,