Simt deja aroma de... #foodbloggers14

Simt deja aroma de... #foodbloggers14
Va spuneam ca voi avea parte de o zi de Miercuri mai deosebita, Miercurea cu Food Bloggers :) Numai maine nu-i poimaine, asa ca sunt dator cu cele mai recente noutati.

Prima ar fi ca stim deja cine ne va incanta la Food Bloggers. Dupa cum vedeti in imaginea de inceput, se anunta ingrediente de calitate.
yam-yam Food Bloggers
A doua noutate ar fi ca-mi fac cont de Instagram. Zic de mult timp sa-mi fac, dar acum e musai, pentru ca #foodbloggers14 se serveste la Lidl, exclusiv pe Instagram :)

Comme d'habitude, Dreamstime este alaturi de participanti oferind un abonament gratuit de 3 luni, cu 450 de imagini incluse si 25% reducere la primul subsciption plan achizitionat. Multumim frumos!

Nu in ultimul rand, Nikon ne asteapta la standul lor, cu un set-up special de food. Fotograful Radu Dumitrescu si Product Managerul Nikon sunt la dispozitia noastra pentru informatii. Cum si eu ma numar printre Nikonisti, abia astept sa descopar cateva informatii despre fotografiile culinare, de la sursa.

Seara culinara se incheie cu multa buna-dispozitie la 19:30, cu... Party la Divan, restaurantul otoman din Bucuresti. De data asta cred ca voi fi ghiaur si voi rata Divanu', dar ma pregatesc pentru la anu'.

Spor la Food Bloggers!

Etichete: , , , ,