Vis a vis de victoria Simonei Halep

Vis a vis de victoria Simonei Halep
Despre victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams s-au spus atatea, incat am sa ma refer doar la cateva aspecte contextuale.

Serena a avut o atitudine de numarul 1 mondial si dupa ce a pierdut. A felicitat-o pe Simona si i-a urat succes in continuare. Ba mai mult, chiar in timpul partidei a aplaudat o lovitura maiastra a Simonei. Ca sa nu mai spunem despre declaratiile de dinaintea meciului, cand Serena a vorbit cu multa consideratie despre Simona Halep! 

Bravo invingatoarei, cinste invinsei!

Pe de alta parte, la noi se intampla lucruri care nu ne fac cinste. Mi se pare normal sa-ti pui pe statusul de Facebook un mesaj de sustinere pentru Simona Halep. Bine, normal era sa fie si inainte de meci, nu dupa. Dar sa ziceam ca Simona ne-a facut fericiti si toata lumea s-a simtit datoare sa reactioneze.
Victor Ponta vrea sa castige din victoria Simonei Halep
Daca tot a fost victorie, a zis sa se lipeasca si Victoras la ea, platind o campanie sponsorizata pe Facebook. Culmea nesimtirii, pentru victoria Simonei erai rasplatit cu un like la pagina lu' Victoras. Asa ceva... sa-si #Puie la CV.

Din comentarii se vede totusi ca nu toti romanii se lasa prostiti de propaganda ieftina.

Doua atitudini complet diferite: un lider mondial care a pierdut si un pierde-tara care spera sa castige pe spinarea tuturor.

Spor desteptator!

Etichete: , , ,