Tenis minunat! Multumim Simo si Ana!

Tenis minunat! Multumim Simo si Ana!
Eram sigur ca Simona Halep va intra pe teren cu gandul la victorie. In ciuda pronosticurilor unora cu mentalitate balcanica, indiferent ca erau din Balcani sau din SUA, a fost un meci deosebit de frumos.

Mi-a placut ca Simona noastra fost tot timpul calma si in control. Merita felicitari pentru faptul ca prin rezultatele ei a ajuns in postura de a controla soarta unei grupe in care se afla si #1 mondial.

Dupa ce a castigat clar in setul al doilea, pentru Simona meciul era practic incheiat, indiferent de scorul final. La fel si pentru Ana Ivanovic. Cu toate acestea, meciul a fost in continuare spectaculos.

Multumim Simona Halep! Multumim Ana Ivanovic! Ne-ati aratat ce inseamna sa iubesti tenisul! Faptul ca dupa un asemenea meci puteti zambi in continuare, spulbera toate balcanismele.
Simona Halep si Ana Ivanovic
Nu stiu in ce relatii sunt Simona Halep si Ana Ivanovic, dar cu tenisul sunt intr-o relatie foarte corecta. Corectitudine si respect am vazut si intre ele, mi-ar placea ca meciul de astazi sa fie inceputul unei frumoase prietenii.

A propos de zambete, au sarbii un fel de a fi, care te cucereste. Nu mai zic de Nole, dar felul in care Ana a trecut peste alergatura la care a fost supusa de Simona, asezandu-se pe banca si zambind... pe mine m-a cucerit.

Pana la urma rezultatul de azi mi se pare echitabil. Simona era in pole position si si-a pastrat pozitia chiar daca a pierdut meciul. Pe de alta parte Ana si-a adjudecat o victorie la o jucatoare mai bine clasata decat ea, chiar daca nu s-a calificat in semifinale.

Dupa cum s-au desfasurat meciurile in grupa rosie, rezultatul pare echitabil. Daca facem comparatia cu grupa alba, semifinalele sunt nedrepte pentru Ana Ivanovic. Ea are 2 victorii dar a terminat turneul, Radwanska joaca semifinala, desi are 2 infrangeri.

Teoretic ar fi posibil chiar ca Serena si Aga, calificate cu ajutorul Simonei si Carolinei, sa fie cele care joaca finala. Asta nu mai conteaza. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca Simona Halep va face tot posibilul sa castige, asa cum face de fiecare data!

Azi avem motive de bucurie: lumea tenisului se mandreste cu o campioana din Romania.

Multumim Simona! Spor in semifinale!

Etichete: , , ,