Pen' ca prompter si pandelie de prostie

Pen' ca prompter si pandelie de prostie
Nu prea ma bag eu in subiecte politice, dar acum fac o exceptie pentru ca prompter si pentru ca se propaga o "pandelie de prostie".

Asa m-am saturat de parlamentari de-astia care se cred buricul pamantului, ca nu stiu pe unde sa mai fug cu telecomanda sau cu mouse-ul. La TV ma uit mai mult la sport, dar mai nimeresc cateva minute pe la vreo dezbatere.

Asa ca l-am vazut pe "independentul" Tariceanu, sustinand ca un presedinte nu se poate califica la locul de munca. Trebuie sa fi fost cel putin parlamentar, daca nu ministru sau prim-ministru. Nu stiu ce parere are Tariceanu despre parlamentari, dar parerea mea coincide cu cea a sondajelor, care spun ca increderea in parlamentari tinde spre aceeasi cifra care reprezinta si sansele lui Tariceanu la fotoliul de presedinte.

Ideea era alta, daca cu familia (pardon, familiile) Tariceanu nu poate fi un exemplu, atunci sa gaseasca defecte in curtea celorlalti candidati. Si s-a gandit ca Iohannis n-are experienta de parlamentar si deci nu-i bun de presedinte. Oricum, nu cred sondajele cu sanse de 2 cifre in dreptul lui Tariceanu, dar cred ca face o treaba buna in campanie vorbind despre parlamentari ca model (daca n-ati prins gluma, el este calificat 3 in 1 ca fost model, parlamentar si prim-ministru).

Acus eu il inteleg pe Tariceanu, stie ca n-are sanse sa ajunga in turul doi daca nu pune tunurile pe principalul favorit.

O inteleg si pe madam Firea. Chiar daca nu candideaza, din pozitia de purtator de cuvant are datoria sa-l scoata pe Ponta drept Fat-Frumos in comparatie cu toti contracandidatii. Si ce s-a gandit madam din spatele prompterului. Neamtu' n-are copii, nu-i bun de presedinte. Pe cand Ponta are, chiar daca adunati din mai multe casatorii, deci e bun.

O inteleg pe madama in calitatea ei de prompterista. In calitate de familista, nu prea o inteleg. Nu se califica in ochii mei drept model de familista, atat timp cat are 1,2 probleme cu BAC-ul in familie. Veti zice ca n-are treaba prostia copilului cu mama. Asa zic si eu, sa-i evaluam pe oameni in functie de calitatile lor, nu in functie de defectele copiilor sau de lipsa acestora.

Nu mai zic ca in marea familie PSD-ista Iliescu este singurul model de presedinte, chiar daca n-a avut copiii. Zic doar ca Angela Merkel este apreciata in intreaga lume...

Mai zic ceva, in primul tur nu votez cu niciunul dintre cei mentionati aici.

Spor desteptator!

Update:


Gand la gand cu bucurie si noroc de 13.  Am ocazia sa ascult o parere avizata despre provocările discursului public vis a vis de viata privata, discriminare si instigare la ura.

Luni 13 Octombrie la Craiova,  de la ora 17:00, prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent la Biblioteca Judeteana AMAN se desfasoara un proiect adresat liceenilor, profesorilor de liceu, jurnalistilor, bloggerilor si activistilor societatii civile.



Etichete: , , ,