De exemplu. Facem galerie in Banie?

De exemplu. Facem galerie in Banie?
Fetele de la SCM Craiova sunt un bun exemplu pentru handbal si pentru sportul craiovean. Pentru handbal, deoarece cu o echipa tanara si fara puzderie de straniere sunt pe locul 2 in clasament iar jocul lor este incantator.

Sunt un exemplu si pentru sporturile de sala din Craiova. Dupa ce handbalistele au legat mai multe victorii in deplasare, s-au molipsit si baietii de la basket. Spor in continuare!

Am mai observat acest fenomen, dar la sporturile individuale. Inainte ca Novak Djokovic sa ajunga in top, nu prea erau reprezentanti ai tenisului din Serbia in prim planul tenisului, nici la masculin si nici la feminin. Acum sunt mai multi, obtin titluri si participa la turneele dedicate campionilor.

La fel s-a intamplat si cu Simona Halep, care a fost un exemplu pentru mai multe tenismene din Romania care sunt acum in top 100. Si baietii stau bine, dar mai ales la dublu.

Cum s-au dublat succesele tuturor pornind de la succesul unui pionier cutezator? Rezultate mediatizate, increderea celorlalti ca si la ei se poate si cu siguranta o pregatire mai buna.

Revenind la exemplu fetelor noastre, Sambata avem meci acasa cu SC Muresul Tg. Mures. Sunt plecat din localitate, dar voi face tot posibilul sa ajung la meci. De ce? Pentru ca un astfel de exemplu trebuie respectat si incurajat!

Meciul intre SCM Craiova - SC Muresul incepe Sambata la ora 16:00, asa ca pana maine puteti sa va anuntati prietenii. Hai sa facem o atmosfera pe masura rezultatelor in Sala Polivalenta!

Hai Craiova! Spor(t)!

Etichete: , , ,