Cu o floare nu se face primavara...


Cu o floare nu se face primavara...
© Hustgh | Dreamstime.com - Blue Rose In Gift Flowers Photo
Dar cu un buchet intreg, poti sa faci primavara in sufletele celor dragi.

Daca-ti plac florile, indiferent daca le primesti sau le daruiesti, ai sansa sa gasesti buchetul de flori pe care-l cauti la Floraria April. Iar daca esti in cautarea unui buchet-surpriza, ai sansa sa-l castigi pentru tine sau pentru cineva drag.

Craiova Blogal Initiative te ajuta sa-l gasesti. Cum? Scrii pe blog un articol in care descrii un eveniment si buchetul de flori care i s-ar potrivi si poti castiga unul dintre cele 3 buchete de flori de la April.

Nu trebuie sa fii neaparat din Craiova pentru a descrie in cuvinte buchetul si evenimentul, dar adresantul buchetului trebuie sa fie din Craiova. Si inca un amanunt. Daca ai mai multe idei de buchete sau mai multe evenimente potrivite, poti scrie un articol pentru fiecare. Nu inseamna ca vei castiga mai multe buchete de flori, dar ai sanse mai multe sa-l castigi pe unul dintre cele 3 oferite de Floraria April. Buchetul va fi realizat in preajma evenimentului, in 2014 sau 2015.

Dupa cum banuitit din prima imagine, mie mi-ar placea un buchet de trandafiri albastri. Trandafirul este floarea preferata pentru cadouri, iar albastrul este culoarea mea preferata.

Spor infloritor!

Etichete: , , ,