Sa-ti faci vara CAR si iarna sanie...


Sa-ti faci vara CAR si iarna sanie...
©  | Dreamstime Stock Photos
Poate stii vechea varianta cu "vara sanie", dar daca te gandesti sa te dai cu sania prin Alpi si nu prea ai bani, atunci vara trebuie sa-ti faci CAR.

Daca ai auzit de la parinti sau bunici despre CAR - Casa de Ajutor Reciproc, sa stii ca CAR-ul nu le este destinat exclusiv lor. Dimpotriva, tinerii au cele mai multe nevoi, iar CAR-ul este un prieten care-i poate ajuta.

Daca ai suficienti bani pentru vacanta de iarna si nu vrei sa-i cheltui pana atunci, ii poti depune la CAR cu o dobanda mai mare decat la bancile comerciale si scutita de orice taxe si impozite.

Daca n-ai bani, poti sa faci o "depunere virtuala": iti pui blogul la bataie pentru un concurs soldat cu premii in bani: 300 Ron, 200 Ron si 100 Ron.

Merita sa depui efortul, apoi poti avea o suma pe care poti s-o cheltuiesti sau s-o depui la casa de economii. Economiile sunt garantate de Fondul National de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc.

Pe langa instrumentele obisnuite ale unui CAR, imprumut CAR traditional si imprumut social rapid, care sunt disponibile doritorilor din Craiova si Dolj, Euro Credit pune la dispozitia tuturor romanilor un imprumut cu dobanda 0% pe an.

Da, ati auzit bine, imprumut cu dobanda zero, pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 3 ani.

Care este parerea voastra despre un astfel de CAR?

Spor descoperitor!

Etichete: , , ,