Sun Lips in F. I. T. Experience Pack

Sun Lips in F. I. T. Experience Pack
Va spuneam ca in America s-a lansat Forever Sun Lips si doream sa ajunga cat mai repede si in Romania.

Iata ca a ajuns, la pachet cu F. I. T. Experience Pack, care contine:
Forever Fiber
Fibrele sunt o parte esenţială a oricărei diete echilibrate. Din cauza stilului agitat de viaţă, cei mai mulţi dintre noi nu reuşesc să-şi acopere necesarul de fibre doar din alimentaţie. Acest nou supliment pe bază de fibre hidrosolubile nu conţine gluten şi furnizează un amestec brevetat de 5 grame de fibre solubile, ce pot fi mixate rapid cu orice băutură - o modalitate simplă şi la îndemână de a creşte aportul zilnic de fibre.
Forever Therm
Acest produs conceput cu multă grijă conţine o combinaţie de vitamine (inclusiv C, B6 şi B12) şi plante ce ajută la reducerea senzaţiei de oboseală şi epuizare. Este ideal pentru cei preocupaţi de stimularea metabolismului. Extractele de ceai verde şi seminţe de guarana din compoziţia produsului contribuie la menţinerea unui nivel ridicat de energie pe durata întregii zile.
Forever Sun Lips
Acest nou balsam de buze reuneşte toate beneficiile clasicului Aloe Lips şi, în plus, are factor de protecţie solară 30.

Este un "must-have" pentru sezonul estival şi totodată pentru protejarea buzelor iarna, când mergi la schi.

Rezistă la apă cel puţin 80 de minute şi are o aromă răcoritoare de mentă, ceea ce îl recomandă atunci când mergi la plajă şi la mare.
Forever PRO X2 Bars
Dacă te preocupă să ai un aport adecvat de proteine, include în dieta ta zilnică unul dintre aceste batoane proteice delicioase.

Conţin 15 grame de proteine per baton şi sunt disponibile în două arome: ciocolată şi scorţişoară.

Nu conţin gluten  şi reprezintă o gustare perfectă atunci când eşti mereu pe drumuri.
Pregătit cu lapte degresat, shake-ul Forever Lite Ultra cu Aminoteină furnizează vitaminele, mineralele, precum şi cei 18 aminoacizi importanţi pentru o dietă echilibrată. Îmbină o nouă tehnologie şi o nouă mentalitate pentru a contribui la menţinerea unui regim şi a unui stil de viaţă sănătos.
Este un supliment alimentar de ultimă generaţie ce conţine anumite ingrediente ce pot contribui la scăderea în greutate, alături de o dietă adecvată şi un program moderat de exerciţii fizice. Forever Garcinia plus conţine şi crom, care contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge. Deficitul de crom poate cauza oboseală şi producerea de grăsimi în exces.
Supliment alimentar cu L-arginină şi antioxidanţi, realizat pe baza unei descoperiri recompensate cu Premiul Nobel în Medicină. Este suficientă doar o măsură de Argi+ bine mixată cu apă sau cu băutura preferată pe bază de aloe şi vei căpăta un impuls pentru oricare părticică din tine, reuşind creşterea performanţei întregului organism!

Comenzile de F. I. T. Experience Pack NU pot include si alte produse in afara celor mentionate mai sus. Special pentru aceste comenzi taxa de livrare va fi 0.

Comenzile se fac exclusiv prin telefon (0800 802 563 si 021 222 00 22, intre orele 10:00-16:00, de Luni pana Vineri)

Preturile pentru F. I. T. Experience Pack - Cod 11114 - p.c. - 0,632:
Spor la pachet!

Etichete: ,