Heineken pentru Comunitati: Pro Civica

Heineken pentru Comunitati: Pro Civica
In cadrul proiectului global Brewing a Better Future, comunitatile locale in care functioneaza fabricile Heineken beneficiaza de programul de responsabilitate sociala "Heineken pentru comunitati".



La nivel national, cei 3 ani de desfasurare a programului Heineken pentru comunitati pot fi sintetizati in infograficul urmator:
3 ani de Heineken pentru comunitati
La nivel local, cele trei priorităti stabilite in 2014 pentru orasul Craiova, cu ajutorul comunitatii, sunt:
„Si anul acesta continuăm să investim în proiecte relevante pentru comunitătile din care facem parte, aducând un plus de valoare pe termen lung si răspunzând nevoilor reale si complexe ale acestora. Suntem incântati de calitatea proiectelor înscrise, îi felicităm pe finalisti si suntem convinsi că împreună vom sustine activităti si programe de impact pentru comunitătile în care ne desfăsurăm activitatea”, a declarat Alina Târu, directorul fabricii de bere Heineken din Craiova.

Am aflat si cateva noutati ale programului Heineken pentru Comunitati 2014:
Organizatia castigatoare a grantului de 80 000 Ron este Pro Civica Oltenia, cu proiectul – ”Împreună pentru o Craiovă mai sigură”.

Împreună pentru o Craiovă mai sigură
Proiectul câstigător îsi propune să implice activ cetătenii si tânara generatie din orasul Craiova, în procesul decizional si de găsire a a solutiilor pentru reducerea numărului de accidente în trafic, într-un oras marcat de un număr ridicat de accidente. Proiectul beneficiaza de un partener puternic, Politia Rutiera Craiova.

Printre obiectivele specifice ale proiectului se numără:
Sergiu Sebesi
Sergiu Sebesi, preşedintele Asociaţiei CSR Nest, ne-a explicat cateva aspecte tehnice privind desemnarea finalistilor si a castigatorilor si ne-a invitat in Septembrie la lansarea proiectului ”Împreună pentru o Craiovă mai sigură”.

Am mai aflat ca site-ul Heineken pentru comunitati a imbracat haine noi.

Tot de la sursa am aflat cateva noutati din portofoliul Heineken:
Pana in Septembrie va las cu mai multe imagini de la anuntarea castigatorilor Heineken pentru Craiova 2014.

Spor!

Etichete: , ,