285 de zile in cautarea verii - Craiova

285 de zile in cautarea verii - Craiova
Am avut bucuria sa particip la lansarea cartii 285 de zile in cautarea verii, in proaspat inauguratul Centru de limba si cultura poloneza din Craiova.
Centrul Cultural Polonez Craiova
Luasem contact cu astfel de carti calatoare citindu-l pe Mihai Barbu - Vand Kilometri, dar acum a fost o experienta inedita, auzindu-l chiar pe autor povestind calatoria pe motocicleta din America de Nord pana in America de Sud.
Micadu drumet pe motocicleta
O prezentare savuroasa a cartii ne-a facut domnul Prof. univ. dr. Nicu Panea, decanul Facultatii de Litere a Universitatii din Craiova.
Nicu Panea
Cum nimic nu este intamplator si toata lumea se intreba ce legatura are lansarea unei carti despre calatoria in lumea noua cu Polonia, iata ca am descoperit un mic indiciu :)
destinatii lipite pe valiza
Alex este si blogger asa ca dupa lansare am detaliat la un blog-meet instant alaturi de Dana Ilie, editorul de la Filos si 2 prieteni ai autorului.
jurnal de calatorie scris la fata locului
Cartea este tiparita in conditii exceptionale, imaginile sunt cuceritoare si abia astept s-o citesc, mai ales dupa ce l-am cunoscut pe Alex si ne-a povestit cum a strans banii pentru calatorie si cum s-a hotarat ca anul sabatic sa-l "cheltuiasca" in 9 luni de calatorie cu motocicleta.

Va las cu mai multe imagini de la lansare.

Spor cititor!

Etichete: , , ,